Tinkerbell Half Marathon -kilpailu ja tulokset

Hei! Juoksin Tinkerbell 10k -lauantaina äitini kanssa. Sitten juoksin Tinkerbell -puolimaratonin sunnuntaina. Molempia näitä kilpailuja yhdessä pidetään Pixie Dust Challenge -tapahtumana. Tutustu 10K -kisan yhteenvedoni täältä. Puhutaan nyt Tinkerbell -puoliskosta Disneylandissa …

Disney -kisat alkavat hyvin aikaisin, joten minulla oli törkeä herätyspuhelu kaksi päivää peräkkäin. Tunnen sen nyt! So.so.Ted. Mutta kilpailun aamulla olin erittäin innoissani. Päätin juoksua kuin Anna Frozenista ja tein pukuni edellisenä päivänä. Minulla oli kaikki tarvikkeet, mutta vietin paljon aikaa Kapilla Bayer 04 Leverkusen Paita lauantaina.
Uusimmat videoni

4 minuutin alavartaloharjoittelu juoksijoille
Viisi alavartaloharjoitusta juoksijoille! Kokeile tätä nopeaa voimaharjoittelua kotona jalkoihisi, lantiollesi ja gluteille. Laitteita ei tarvita.

Glute -silta
Donkey Kicks – vaihtoehtoiset puolet
Simpukka – vaihtoehtoiset sivut

Hanki paljon lisätietoja RunEaTrePeat.com -sivustosta

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 49 sekuntia

Seuraava
Juokseva ehdotus pysy terveenä Covid19 -puhkeamisen aikana
02:25

Elää
00:00
08:21
04:49

(Aion tehdä koko viestin käynnissä olevista pukuista pian. Tänään puhumme vain kilpailusta.)

Juoksin tämän kilpailun sooloa, mutta tiesin aikaisempien Disney Australian Jalkapallomaajoukkue Paita -kilpailujen poran…. Pysäköi rakenteeseen, kävele alkuun, jätä aika porta -pottille.

Valitettavasti en jättänyt tarpeeksi aikaa ja olin edelleen linjassa Portasissa, kun kilpailu alkoi. Harkitsin vain sen pitämistä, mutta se ei ole koskaan hyvä idea juoksemisen aikana.

Päädyin liian myöhään myös Corral B: lle ja pääsin Corral C: n kanssa, koska olin jo myöhässä ja odotin vain, että minulla oli vapaaehtoinen kuva.

Sitten pääsin vihdoin korraliin ja odotin lähtölaskentaa!

Rakastan todella Disney -kisoja. Kyllä, ne ovat kalliita ja puolimaratonin etäisyys Disneyland -kisat päätyvät vain satunnaisesti Anaheimin kiertämiseen, mutta rakastan, että kaikki ovat niin pumpattuja ja pukeutuneita ja siellä on juuri sellainen “olen täällä hauskanpitoa” -asenne. Sitä ei aina tapahdu muissa maantiekilpailuissa.

Huono asia tässä hauskassa elementissä on lukuisia ihmisiä, jotka kävelevät, pysähtyvät ottamaan kuvia, pysähtyen, koska heidän pukuaan on mukautettava tai löytää ystäviä. Ja tunnustan, että tein tämän 10 kt äitini kanssa – koko pysähtyminen etsimään hänen asiaansa (ei pukujen säätöä, koska Tigger -puku oli aika mukava). Varmistin, että pääsin pois tieltä ennen kuin vain pysähtyin. Ihmiset, jotka tekevät Galloway -menetelmää, laittavat kätensä ennen kuin he pysähtyvät signaalina juoksijoille heidän takanaan – tämä on loistava idea! Tämä on vain osoitin, on todella vaikeaa, jos haluat vain ajaa koko ajan, koska päädyt väistämään ihmisten ympäri mailia ja mailia (mikä lisää väsymystä), jos kaipaat Corralia.

Luulen, että tärkein muistettava asia on rivillä Corral a: n etuosaan, jos olet siellä aikaa tai vain hauskaa!

En halunnut odottaa linjaa linnassa kuvaa – linja oli pitkä, joten pyysin juoksijaa kohti linjan takaosaa napsauttamaan tätä. Kulma näyttää vain taustalla olevan Matterhornin, mutta rakastan sitä sellaista !!

Pyysin katsojaa Kalifornian seikkailussa ottamaan kuvan minusta. Halusin juoksevan valokuvan minusta Anna -pukussa ja tämä on luultavasti paras, jonka sain.

Päädyin näkemään kimallusurheilutyttöjä kurssilla ja juoksin heidän kanssaan muutaman Real Sociedad Paita mailin. He vain juoksivat hauskanpitoon, joten puhuimme ja kävelimme tukiasemien läpi. Juttelimme niin paljon, että se oli maili 12 ennen kuin tiesin sen!

Tässä on maalilinja. Valmis ja valmis!

Disneyland Tinkerbell Half Marathonin viimeistelyaika 1:56:19. Olen iloinen, että se oli alle 2 tuntia, kun otetaan huomioon hidas aloitus ja puhuminen mailia tyttöjen kanssa. Se oli niin hauskaa – teki ensin 10 kt äitini kanssa ja juoksi sitten puolimaratonia kuin Anna. Rakastan nähdä myös kaikkien muiden pukuja.

Kun ohitin viimeistelijät kouruihin ja tarttui veteen, tapasin myös muutaman Instagram -seuraajan! Tapasin niin lukuisia uskomattomia lukijoita tänä viikonloppuna näyttelyssä ja molemmissa kilpailuissa !! Kiitos, että sanoit “Hei”! (Ja anteeksi, jos olin hyvin hikinen ja karkea, kun tapasimme.)

Kun suoritat sekä Tinkerbell 10K: n että puolimaratonin, saat ylimääräisen mitalin Pixie Dust Challengen tekemiseen. Katso kaikki tämä bling, jonka tein!

Sinun odotetaan käyttävän kilpailumitaliasi loppupäivän ajan. Se on käynnissä oleva sääntö. Mutta luulen, että kaikki nämä mitalit antaisivat minulle tyrän, joten päätin pois. Toivon, että Runningin presidentti ei potkaise minua klubista.

Voi, ja minun on sanottava, että se oli outoa juoksua viitalla, mutta myös hauskaa. Se alkoi tarttua selkäheikkaani, kun lämmitin, enkä ollut varma, että tuhoisin puku erittäin hiki -värjätyllä vaaleanpunaisella asialla, joka oli kiinni selkäni. Ha! Ajattelin vain itseäni supersankarina, jonka voima oli hikoilla paljon, joten liukasin vihollisistani.

Se toimi kokonaan eikä hajonnut tai katsonut traagista lopussa. Yay satunnaiselle pukujen valmistuskyvylleni heittää tavaroita yhteen! (En ole kovin taitava, joten tämä on pääosin vastaava sinä rakennat house tyhjästä.)

Kysymys: Mikä oli viimeinen taitava asia, jonka teit?

Lähetä minulle työkirja

34Save

Jakaminen on välittämistä!

34
Nasta

Jaa

Twiitti

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Rock n Roll San Diegon puolimaraton 13 kohokohdat kilpailusta!

Rock n Roll San Diegon puolimaraton 13 kohokohdat kilpailusta!

Rock n Roll San Diegon puolimaratontulokset ja keräys. Kilpailun juoksukurssi ja kohokohdat! VIP -kokemus a

Disney Worldin puolimaratonikilpailun keräys ja valokuvat

Disney Worldin puolimaratonikilpailun keräys ja valokuvat

Disney World Half Marathon -kilpailun kertomus, arvostelu ja käynnissä olevat valokuvat. Suorita Disneyn suosikkikilpailukurssin kuvia ja

AFC: n puolimaratonikilpailu ja valokuvat

AFC: n puolimaratonikilpailu ja valokuvat

Amerikan hienoin kaupunki (San Diego) puolimaratonikilpailut ja uudelleen. AFC -puolimaratonikuvat. Juoksemassa sisään

Irvine -puolimaratonikilpailu

Irvine -puolimaratonikilpailu

Puolimaratonikilpailun kertomus ja arvostelu. Irvine Half Crazy puolimaratonin juoksukurssi ja kilpailukatsaus ja ehdotukset

Surf Cityn puolimaratonin tulokset ja keräys

Surf Cityn puolimaratonin tulokset ja keräys

Surf City Marathon ja Half Marathon -tulokset ja keräys. Valokuvia ja hauskaa Half Marathon Runista Huntington Beachillä

Lexus nauhaa puolimaratontulokset ja alennuskoodi seuraaville kilpailuille

Lexus nauhaa puolimaratontulokset ja alennuskoodi seuraaville kilpailuille

Lexus nauhaa Irvine Half Marathon 5K -tulokset. Kilpailun keräys tietenkin maalilinja- ja kilpailukurssi Etelä -Kaliforniassa.

⚡ Shareaholicilla

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.