Tuntuuko väsyneestä työssä? Kokeile näitä vinkkejä pysyäksesi energisenä

, joita olet juuri katsellut kalenterisi ja työssä ja kodin vaatimusten välillä, sinulla on melko kiireinen aikataulu navigoidaksesi. Työskenteletkö kotoa tai etsit tiesi toimistoon, kaoottinen elämä voi mahdollisesti johtaa stressiin, nukkumiseen vaikeuksiin ja monet ihmiset ovat väsyneitä työpäivän aikana.

Väsymyksellä on useita oireita, mukaan lukien mieliala, uneliaisuus, energian menetys sekä keskittymisen ja motivaation puute. Ja tietysti, mikään näistä ei ole optimaalisia ominaisuuksia, jotka tunnustetaan työssäsi. Väsymys ei vain saa sinut näyttämään vähemmän henkilökohtaiselta ja tehokkaalta työssä, mutta se voi myös aiheuttaa vakavan turvallisuusriskin, jos työskentelet vaarallisessa asemassa. Lisäksi pitkäaikainen väsymys voi vaikuttaa emotionaaliseen ja psykologiseen hyvinvointiin. On tärkeää olla tietoinen väsymyksestäsi ja tarvittaessa tuoda se lääkärisi tietoon.

Väsymyksen torjumiseksi ja elämäntapojen selviytymiseksi tässä on muutamia vinkkejä.

Nopean energiansaattimet

Lyhyet energiapurskeet voivat tulla useista lähteistä:

Syö välipala, joka Flamengo Paita yhdistää monimutkaiset hiilihydraatit ja proteiinit.
Mene nopealle kävelylle koko vartaloasi virittämiseksi uudelleen.
Tee mini-meditaatio joko premium-laitteella tai yksinkertaisesti kellon rentoutumisominaisuutta. Tämän lyhyen kahden minuutin istunnon avulla voit rauhoittua ja tuntea olosi enemmän hallintaan.
Juo lasillinen vettä. Hydraatio voi auttaa sinua tuntemaan olosi valppaammaksi, samanlaiseksi kuin kofeiini.

Elämäntavan muutokset

Käytä tilaisuutta taistella väsymystä pitkällä aikavälillä sisällyttämällä nämä terveelliset elämäntapojen muutokset:

Vähennä kofeiini yhdestä kahteen kofeiini -juomiin päivässä. Stimulantin juominen Feyenoord Paita varhain päivällä vähentää energiaa myöhään illalla.
Säästä energiasi haluamasi asioihin, kuten leikkiä lasten kanssa tai tanssia keittiössäsi. Tämä fyysisen aktiivisuuden muoto auttaa sinua polttamaan sinua.
Aseta rajat jokaiselle kalenterillesi stressisi hallitsemiseksi säännöllisesti.

Paranna nukkumistapojasi

Yleensä väsymys johtuu huonosta tai riittämättömästä unen määrästä. Auttaaksesi parantaa tätä terveysaluetta, tavoitteena on 7–8 tuntia yötä kohti, vaikka tämä tarkoittaa aikataulun uudelleenjärjestelmää.

Luo laadukas nukkumisympäristö lämpötilanhallinnan, melutasojen ja valaistuksen Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita kautta.
Luo unen ominaisuuksia, jotta voit luoda ja levätä kohde -nukkumisaikataulun samanaikaisesti koko viikon ja viikonloppuna.
Rajoita tunnettuja stimulantteja, mukaan lukien kofeiini, alkoholi, suuret ateriat tai voimakas liikunta lähellä nukkumaanmenoa.

Vastuuvapauslauseke: väsymys voidaan yhdistää taustalla olevaan lääketieteelliseen kysymykseen, psykologiseen tilaan tai unihäiriöihin. Harkitse lääkärin näkemistä tarkistamaan, koskeeko tämä sinua, varsinkin jos nämä tiedot eivät helpota väsymystäsi.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseen tai hoitamiseen. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Ashley R. Miller

Ashley R. Miller, kansallinen hallituksen sertifioitu terveys- ja hyvinvointivalmentaja, on Fitbitin vanhempi kliininen asiantuntija. Hän on erikoistunut terveydenhuollon ammattilaisten kouluttamiseen tarjoamaan kattavinta lähestymistapaa terveyskäyttäytymisen muutokseen syntymästä elämään päättymään vahvuuspohjaisen, henkilökeskeisen kielen kautta. Kun hän ei kannata Fitbit -käyttäjiä, hänet voidaan löytää melontaan Atlantin valtamereltä tai pyöräilyä Pohjois -Carolinan ympärillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.