UFC: n entinen kilpailija Jason Day myönsi 340 000 dollaria, joka noudattaa ammattia, joka päättyy törmäykseen

. British Columbian tuomaristo myönsi entiselle UFC: n kilpailijalle Jason Day: lle noin 340 000 dollaria, joka noudattaa sitä, mikä [osoittautui] ammatiksi, joka päättyy moottoriautojen törmäykseen.

Päivää iski polkupyörään maastoautolla ja jatkui kroonisia pehmytkudoksen vammoja polvilleen ja nilkoihin. Vaikka loukkaantumiset eivät välttäneet häntä jatkamasta Olympique Lyonnais Paita lukuisia pyrkimyksiä, joita he myös osoittivat paljon MMA: n korkealle fyysiselle tietullelle, samoin kuin hän ei koskaan taistellut enää. Päivän asianajaja John Cameron vahvisti, että tuomaristo myönsi 50 000 dollaria “vähentyneestä ansaintakapasiteetista”, joka osoitti menetetyn ammatin rahatodellisuudet päivittäin.

Tuomaristo oli paljon paljon vankkampi heidän ei-edustajasarvioinnissa (rahaa kipuun sekä kärsimykseen sekä ihmishenkien menetykseen) SSC Napoli Paita ja arvioitiin tämän tappion vahingot 325 000 dollarilla, luku lähellä sitä, mikä voi olla, mikä voi olla, mikä voi olla, mikä voi olla, mikä voi olla, mikä voi olla sen huippuluokan pää palkitaan Kanadassa todennäköisesti tunnustuksena urheilupäivän erinomaisesta menetyksestä, joka on omistettu hänen elämästään useita vuosia. Maailmanlaajuinen palkinto laski sitten VfL Wolfsburg Paita 10%, jotta saadaan aikaan päivässä tapahtuvan huolimattomuuden löytäminen.

On epävarmaa, aikooko ICBC (vakuutuspalveluntarjoaja at vika autoilijan) valittaa. Ei-rahallinen palkinto on alttiita viehätysvoimille, koska se on lähellä Kanadan karkeaa ylärajaa, joka on varattu normaalisti katastrofaalisille vammoille ja tällä hetkellä noin 360 000 dollaria.

Toivottavasti ei ole viehätysvoimaa, samoin kuin vakuutuksen tarjoaja, tuomariston arviointi MMA-uran ei-petollisesta menetyksestä.

________________________

PÄIVITYS 10. syyskuuta 2014 – Eilen Jason Day vahvisti Twitterin kautta, että tukivakuutuksen tarjoaja esittelee varmasti viehätysvoiman tässä asiassa. Päivitän tämän lyhyen artikkelin, jos/kun viehätys päättyy.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Kanadan kansalliset nyrkkeilymestarit 1 000 000 dollaria käsinvammatilanne vahvistui muutoksenhaun 22. päivänä 2013
UFC: n ei pitäisi pilkata kilpailijaa aivovammoja 15. syyskuuta 2022
Josh Barnett Uusin UFC -kilpailija ryhtyä oikeustoimiin täydennysliiketoimintaa vastaan, joka noudattaa positiivista doping -testamentaa 10, 2018 1 Kommentin kanssa

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.