8 Ehdotusta siitä, kuinka voit käyttää, kun kärsit Matt Weikin, BS: n, CSC: n, CPT: n, CST: n ekseemasta

Ekseema on ihotila, joka voi olla erittäin kiusallinen. Saatat tuntea olonsa tietoiseksi tilasta, varsinkin jos iho-haavaumia ja vikoja on avoimia. Tämä voi tehdä haastavan liikuntaa julkisesti. Liikunnassa on kuitenkin erilaisia terveyshyötyjä, mukaan lukien jännityksen lievittäminen ja painonpudotus.

Joten miten voit käyttää, kun kärsit ekseemasta? Ensinnäkin, opitaan kunnosta ja katsotaan sitten joitain liikuntaehdotuksia, kun sinulla on ekseema.

Mikä on ekseema?

Ihottuma, joka tunnetaan myös nimellä dermatiitti, on krooninen tila, joka aiheuttaa ihon kutiavaksi, punaiseksi, kuivaksi ja säröillä. Se voi vaikuttaa mihin tahansa vartaloosaan, mukaan lukien kasvot, käsivarret ja jalat.

Se on yleistä vauvoilla ja pienillä lapsilla, mutta se voi myös vaikuttaa aikuisiin. Ekseema esiintyy tyypillisesti kuivana, punaisella iholla, jotka voivat peittää pienillä rakkuloilla tai vaa’oilla. Nämä laastarit voivat tulla ja mennä riippuen siitä, mikä laukaisee ihottuman leviämisen.

Ekseeman pääasiallinen hoito on laukaisevien (kuten saippuat ja tuoksut) välttäminen, jotka pahentavat oireitasi. Mutta voit myös kokeilla tiettyjä lääkkeitä, Rangers FC Paita kuten ajankohtaisia steroideja, auttaaksesi oireiden hallintaa, kunnes löydät tehokkaan hoitosuunnitelman, joka toimii sinulle.

8 Ehdotusta, joita noudatetaan ekseeman kanssa harjoitettaessa

Tiedät, että liikunta on hyvä yleiselle terveydellesi, mutta joissain tapauksissa ärsyttävä ekseema toimii ja asettaa suuren vanhan apinan jakoavaimen harjoitussuunnitelmiin.

Tässä on joitain tapoja liikuntaa ekseeman kanssa, jotta voit saada nämä endorfiinit virtaamaan ja pitää ihosi tyytyväisenä ja terveenä.

1. Pysy hydratoituneena

Juo paljon vettä ennen liikuntaa, sen aikana ja sen jälkeen. On välttämätöntä pysyä hydratoituneena, koska se auttaa vartaloasi hikoilemaan tehokkaasti ja jäähtymään oikein harjoituksen aikana.

2. Käytä vaatteita, jotka hikoilevat hiki

Valitse kankaat, jotka hikoilevat ihostasi, pitääksesi itsesi kuivana ja mukavana harjoituksen aikana. Vältä tiukasti istuvia vaatteita tai mitä tahansa villasta tai synteettisistä kuituista, jotka pitävät kosteutta lähellä ihoa. Puuvilla on hyvä kangasvalinta, koska se imee hikeä hyvin tarttumatta sitä ihoasi vastaan kuin synteettiset kankaat.

3. Käytä kosteusvoidetta ennen liikuntaa

Kosteus ennen lähtöä ulkopuolelle, varsinkin jos tiedät, että harjoittelu on voimakasta tai kestää yli 15 minuuttia. Levitä kosteusvoide heti, kun olet päässyt ulos suihkusta, jotta sillä on aikaa imeytyä ihoosi ennen kuin hikoilu alkaa uudelleen. Voit myös harkita öljypohjaisen kosteusvoiteen käyttöä voiteen sijasta, jotta se ei haihtu niin nopeasti, kun se on levitetty kostealle iholle (tämä on erityisen arvokasta, jos sinulla on taipumus hikoilla paljon).

4. Käytä löysää vaatteita, jotka peittävät monet kehostasi, kun treenaat

Tähän sisältyy pitkät hihat ja housut sekä mahdollisesti jopa hattu tai pääpanta, jos sinulla on pitkät hiukset, jotka yleensä hikoilevat harjoitusvaatteissasi. Mitä vähemmän paljastettu iho, sitä vähemmän mahdollisuuksia on ärsytystä histamiinin vapautumisesta.

5. Vältä kuumaa vettä

Kuuma vesi aiheuttaa ihon tulehtumisen poistamalla ihoesteen suojaiset öljyt. Joten ota suihkut kylpyammeiden sijasta, ja vaikka se ei kuulosta terveydeltä, vältä kätesi pesemistä paljon enemmän kuin kerran päivässä kuumalla vedellä (tai jopa paremmin – käytä kylmää vettä). Takaa myös, että pyyhe kuivaa kevyesti välttääksesi jäljellä olevien öljyjen hankaamista ennen kuin heillä on ollut aikaa täydentää.

6. Tiedä mikä laukaisee oireitasi, jotta voit välttää niitä mahdollisuuksien mukaan

Ihmisellä kärsivillä ihmisillä on erilaiset liipaisimet. Esimerkiksi ylikuumeneminen voi aiheuttaa joissakin tapauksissa oireiden pahenemisen. Toisissa hikoilu voi asettaa leimahduksen parhaiten ennen treenaamista tai sen jälkeen. Kokeile tämän kerrosten käyttämistä yhden tilaa vievän takin sijaan, kun harjoit ulkona lämpimällä säällä. Jos tiedät, mikä asettaa leimahduksesi ja kuinka ne ilmenevät vartaloosi (kutinaa, punoitusta jne.), Sinun on parempi välttää nämä tilanteet, jos mahdollista.

7. ”Spritz” säännöllisesti

Jos aiot harjoittaa ulkona tai lämpimässä ympäristössä, on välttämätöntä pitää itsesi hämmästyttävänä koko toiminnan ajan. Käytä vedellä täytettyä suihkepulloa ja Spritz itse muutaman minuutin välein harjoituksen aikana. Voit jopa käyttää taloudellista tuuletinta, Kashima Antlers Paita jos ilmastointia ei ole saatavana.

8. Käytä aurinkovoidetta, jossa on vähintään SPF 30

Aurinkovoide on elintärkeä milloin tahansa vuoden ajan, Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita mutta se on erityisen elintärkeä, jos liikut ulkona. Aurinko-altistuminen voi aloittaa ihottumien ihmisten leimahtamista, joten muista käyttää aurinkovoidetta, joka tarjoaa laaja-alaisen suojauksen (estää sekä UVA- että UVB-säteet). Jos aiot olla ulkona paljon enemmän kuin 10 minuuttia, levitä aurinkovoide liberaalisti ja aseta uudelleen joka toinen tunti tai uinnin tai hikoilun jälkeen voimakkaasti (vaikka olet vain menossa kävelylle).

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.