8 Todistettuja tekniikoita maksimaalisen lihaksen hyötyjen saavuttamiseksi

Siellä on niin paljon ristiriitaisia tietoja, kun se koskee lihaksen rakentamista, samoin kuin joissain tapauksissa voi olla erittäin vaikeaa tietää, mistä aloittaa. Jos olet tyypillinen aloittelija, joka etsii joitain kuntosalilla noudatettavia perusohjeita, seuraavat 8 pistettä alkavat sinut parhaimmalla tiellä

Jos haluat tehdä vankkaa, huomionarvoista hyötyä lihaksen koosta ja voimasta, sinun pitäisi ehdottomasti harjoitella täysin ilmaisilla painoilla ja keskittyä perus-, yhdistelmäharjoitteluun. Yhdistelmäharjoittelu on minkä tahansa tyyppinen nosto, joka stimuloi paljon enemmän kuin yhtä lihasryhmää kerrallaan. Esimerkkejä näistä hisseistä ovat kyykky, deadlift, penkkipuristus, leuka ylöspäin, barbell rivi, yläpuristus, upotus ja lunge. Yhdistelmäliikkeet antavat sinulle mahdollisuuden käsitellä eniten painoa ja stimuloivat suurimman määrän lihaskuituja.

2.) Ole valmis kouluttamaan kovasti.

Yksi merkittävimmistä elementeistä, jotka erottavat ne, jotka saavat vaatimattomia hyötyjä niistä, jotka saavat suuria hyötyjä, on heidän koulutuksensa. Ostostasi lihaskuitujen stimuloimiseksi heidän erittäin potentiaaliinsa, sinun tulisi olla valmis ottamaan jokainen kuntosalilla suorittava sarja lihaksen vajaatoimintaan.

Lihasvaikutus: Piste, jossa vielä enemmän toistoja ei Gremio Paita voida suorittaa oikealla muodolla.

Submaksimaalinen koulutusintensiteetti jättää sinulle submaksimaaliset tulokset, tavalliset ja yksinkertaiset.

3.) Seuraa etenemistä kuntosalilla viikosta toiseen.

Kehomme kehittyy lihaksia adaptiivisen reaktion jälkeen ympäristöön. Kun menet kuntosalille, hajotat lihaskuidut harjoittamalla painoja. Kehosi havaitsee tämän potentiaalisena riskinä sen eloonjäämiselle ja reagoi vastaavasti rakentamalla vaurioituneet kuidut suurempia ja vahvempia ostaessaan suojaamaan kaikenlaista mahdollista tulevaa uhkaa vastaan. Siksi ostaessasi, jotta voit saavuttaa johdonmukaiset voitot lihaksen koosta ja voimasta, sinun tulee aina keskittyä etenemiseen kuntosalilla viikosta toiseen. Tämä saattaa tarkoittaa yhden tai 2 toistoa jokaiselle harjoitukselle tai lisäämällä paljon Sao Paulo FC Paita enemmän painoa palkkiin. Pidä yksityiskohtainen harjoitusloki seurataksesi edistymistäsi, kun vahvuus kasvaa ajan myötä.

4.) Estä ylikuormitus.

Ylihäiriö on tärkein vastustajasi, kun se koskee lihaksen kokoa ja voimaa. Kun monet ihmiset aloittavat harjoitusohjelman, he ovat kiinni väärän käsityksen kanssa, niin paljon enemmän on parempi. He luonnollisesti olettavat, että mitä enemmän aikaa he viettävät kuntosalilla, paljon parempia tuloksia he saavuttavat. Kun se koskee lihasten rakentamista, mikään ei saa olla kauempana totuudesta! Jos vietät liikaa aikaa kuntosalilla, vie todella itsesi kauempana tavoitteistasi kuin parempaa heille. Muista, että lihakset eivät kasva kuntosalilla; Ne kasvavat kuntosalilta, kun lepäät ja syöt. Palautus on ehdottoman tärkeää lihasten kasvuprosessissa. Jos et tarjoa vartaloasi oikealla palautumisajalla harjoitusten välillä, lihaksillasi ei ole koskaan mahdollisuutta kasvaa.

5.) Syö paljon useammin.

Pääalue, jolla monet ihmiset epäonnistuvat surkeasti lihaksen rakentamisessa, on aivan liian välttämätöntä asianmukaisen ravitsemuksen tehtävää. Painojen harjoittelu on vain puolet yhtälöstä! Hajotat lihaskuidut kuntosalilla, mutta jos et tarjoa vartaloasi oikeilla ravintoaineilla oikeana aikoina, lihasten kasvuprosessi on mahdotonta. Sinun pitäisi syödä missä tahansa 5-7 ateriaa päivässä, etäisyydellä 2–3 tunnin välein, jotta kehosi pitääksesi kehosi anabolisessa, lihasten rakentamistilassa. Jokaisen aterian pitäisi koostua korkealaatuisista proteiineista sekä monimutkaisista hiilihydraateista.

6.) Lisää proteiinia.

Kolmesta suurimmasta Gamba Osaka Paita ravintoaineesta (proteiini, hiilihydraatit ja rasvat) proteiini on ilman kysymystä, joka on välttämätön niille, jotka haluavat saada lihaksen koon ja voiman. Proteiinia löytyy kirjaimellisesti jokaisesta 30 triljoonasta solusta, joista kehosi koostuu, ja sen pääroolista on kehittyä sekä korjauskehon kudoksia. Ilman riittävää proteiinin saantia, kehosi on fyysisesti mahdotonta syntetisoida merkittävä määrä laihaa lihasmassaa. Jos kehosi oli talo, ajattele proteiinia tiileinä. Yleinen ohje on ottaa päivittäin 1-1,5 grammaa proteiinia puntaa painoa korkealaatuisista lähteistä, kuten kaloista, siipikarjasta, munista, naudanlihasta, maidosta, maapähkinävoista ja raejuustosta.

7.) Lisää veden saantia.

Jos haluat yksinkertaisen, yksinkertaisen ja erittäin tehokkaan tavan maksimoida lihaksen voitot, se on paljon enemmän vettä. Vesillä on niin lukuisia tärkeitä rooleja kehossa ja sen merkitystä ei voida yliarvioida. Itse asiassa pelkästään lihakset koostuvat 70% vedestä! Ei vain juominen paljon enemmän vettä aiheuttavat lihaksiasiVaikuttaa täydellisemmiltä ja paljon verisuonisemmilta, mutta myös se lisää myös vahvuuttasi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vain 3-4%: n lasku kehosi vesitasoilla voi vaikuttaa lihasten supistuksiin 10-20%! Tavoitteena on ottaa joka päivä 0,6 unssia jokaista puntaa kehon painoa varten optimaalisten voittojen saavuttamiseksi.

8.) Ole johdonmukainen!

Johdonmukaisuus on kaikkea. Ne, jotka saavat suurimmat lihaskokoiset ja voimat, ovat niitä, jotka kykenevät suorittamaan oikeat tekniikat erittäin johdonmukaisesti. Yksinkertaisesti tietäminen ei riitä, sinun pitäisi hakea!

Lihasten rakentaminen on seurausta pienten vaiheiden kumulatiivisesta vaikutuksesta. Toki, yhden ylimääräisen edustajan suorittaminen penkkipuristimessa ei tee merkittävää eroa kokonaistuloksiisi, samoin kuin yhtä ateriaa. Pitkän matkan aikana kaikki nämä suorittamasi ylimääräiset edustajat sekä kaikki nämä pienet ateriat valitsevat yleisen menestyksen. Jos työskentelet ahkerasti ja kokonaisuutena kaikki lihaksen rakentamistehtävät johdonmukaisella tavalla, kaikki nämä yksittäiset vaiheet vastaavat valtavia hyötyjä sekä kokonaiskokoisia kuin voimaa.

Napsauta tätä Seanin kokonaislihasten rakennusjärjestelmää!

_________________________________________________ Löydät paljon lisätietoja hänen verkkosivustolleen: www.musclegaintruth.com

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.