Puhutaan paljain nyrkkeilyn nyrkkeilyyn, heimojen komissioihin ja laillisuuteen

tällä viikolla paljastettiin, että Miamin Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita Miccosukee Resort & Gaming -kasino järjestää kahdeksan paljaalla nyrkkeillä nyrkkeilytapahtuman, mukaan lukien otsikko-ottelu, mukaan lukien ‘The World World Paljain nyrkkeily nyrkkeily Leeds United Paita bobby gunn.

Gunn, joka järjesti ensimmäisen rangaistuksen paljaan nyrkkeilyn ottelun Yhdysvalloissa, koska vuonna 2011 vuonna 2011 Arizonan heimoalueella pyrkii suojelemaan tittelinsä.

Florida ei äskettäin paljastanut tapahtumaa määrittelemään nyrkkeilykorvaukset, koska tapahtuma on sijainti Floridan intialaisten Mikcosukee -heimon suvereenilla maalla. Kysymys voidaanko tämä tapahtuma kuitenkin pitää laillisesti? Vastaus ei todennäköisesti ole annettu säännöksiä asiantuntija -nyrkkeilyturvallisuuslaista, Yhdysvaltain liittovaltion lainsäädännöstä, joka on kansallinen laajuudella.

Lain 6312 § antaa erityisesti asiantuntevien nyrkkeilytapahtumien sijainnille ”Intian varauksilla”, silti lainsäädännöllä on tiukka vaatimus. Siinä täsmennetään, että minkä tahansa tällaisen tapahtuman tulisi olla terveys-, turvallisuus- ja lisensointivaatimuksia, jotka ovat “ainakin yhtä rajoittavia” kuin määrittelevät, missä ottelu ottaa sijaintia tai juuri äskettäin julkaistun version ehdotetuista sääntelyohjeista Nyrkkeilykomission yhdistys.

Joten huolenaihe voidaan tehdä tämä?

ABC: llä ei ole minkäänlaista ohjeita, jotka mahdollistavat paljain-nyrkkeilyn nyrkkeilyn, joten niiden vaatimuksia ei todennäköisesti voida käyttää tämän vaatimuksen täyttämiseen.

Samoin Floridan määrittäminen ei myöskään mahdollista paljaalla nyrkkeillä. Valtion nyrkkeilykomissio, jonka lainkäyttövalta ei pidennä heimamaiden kanssa, neuvoo seuraavasti

Bare-knuckle-taistelua on laitonta Floridassa. Sellaisenaan Florida määrittelee nyrkkeilykorvauksen, joka ei lupaa paljaalla rynnäkkötapahtumalla. Jokainen, joka osallistuu tällaiseen tapahtumaan tai järjestää, on hallinnollisia ja rikosoikeudellisia seuraamuksia.

Kuten yllä oleva kuvakaappaus Gunn todistaa, on vahva FC Utrecht Paita kannattaja paljaan nyrkkeilyn nyrkkeilyn turvallisuudelle ja hän voi olla paras, kun se koskee traumaattisen aivovaurion ongelmaa.

Kun MMA kokee 13. nykypäivän kuolemansa tällä viikolla, Gunn pystyy ehdottamaan, että käsineiden poistamisen mahdollistaminen on yleinen turvallisuus, joka on “ainakin yhtä rajoittava” kuin mitä Floridan lainsäädäntö sallii, kuitenkin tämä erimielisyys on erittäin poistanut asenne Florida on ottanut yllä olevaan kommenttiin. Jollei turvallisuuden erimielisyyksien voittamisesta, jolloin näyttää siltä, että heimojen palkkiot ovat laillisella ohuella jäällä paljaiden nyrkkeilyjen nyrkkeilyn sääntelemisessä, elleivät he pysty vakuuttamaan ABC: tä tai heidän vastaavan hallituksen määrittelemällä myös urheilun.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Laillinen paljain-rynnäkkö nyrkkeily Floridasta? 24. maaliskuuta 2016 “Florida Battle Sports Law”
Bare Knuckle Boxing Legalitye 23, 2019 dokumentointi 4 kommenttia
Opiskelu – päivitetty paljain nyrkkeilyvahinkojen data

Leave a Reply

Your email address will not be published.