IKE Ukaegbu poistuu hänen vaatimustenmukaisuuden ammatinsa varajäsenelle Washingtonin osavaltiossa, jakaa ajatuksia vaatimustenmukaisuusmatkasta

(Toimittajan huomautus: NCAA: n Compliance -lehden ja Hackney Publications -julkaisun lehtien noudattaminen)

Kun Ike Ukaegbu meni Washingtonin yleisurheilulaitoksen toimistoihin, määrittelee yliopiston ensimmäistä kertaa 13. kesäkuuta, se edusti hänen poistumistaan ​​nopeasti nousevasta vaatimustenmukaisuuden ammattilaisesta yhdelle urheiluosaston johdolle.

Ukaegbu vietti viimeiset seitsemän vuotta Manchester City Paita vanhempana kumppanin yleisurheilujohtajana Texas Christian Universityssä (TCU). Siellä hän valvoi kaikkia TCU: n laajojen yleisurheilun noudattamistoimenpiteiden alueita osaston 22 urheiluohjelmalle, oli miesten koripallon, uinti- ja sukelluksen sekä kivääriohjelmien urheilun ylläpitäjä, samoin kuin myös urheilujohtajan toimeenpanoviranomaisen jäsen Tiimi.

TCU: ssa ollessaan Ukaegbu toimi myös yleisurheilun monimuotoisuuden, tasa -arvon ja osallisuuden (DEI) neuvoston jäsenenä. Osana DEI: n neuvoston vastuuta hän edusti yliopiston yleisurheiluosastoa Selaa pääjohtajana. Elokuussa 2020 hänet valittiin TCU: n liittokanslerin henkilöstön palkinnon saajaksi, jolla tunnustetaan yliopiston henkilöstön jäsen, joka on todennut esimerkillisestä palvelusta sekä edellä mainituista, samoin kuin ulkopuolelta kouluyhteisön hyvinvoinnissa. Ukaegbu yhteistyössä muiden yleisurheiluosaston henkilöstön jäsenten ja koulukumppaneiden kanssa johti TCU: n nimen, kuva- ja kaltaisuusohjelman ”Scaled to Menesty” -tapahtuman esittelyä.

Ennen TCU: ta Ukaegbu toimi yhden vuoden yhteistyökumppanin yleisurheilun johtajana Virginia Commonwealth Universityn vaatimustenmukaisuudelle. VCU: lla hän valvoi kaikkia osaston 17 urheiluohjelman noudattamisalueita, oli vanhempien hallintotiimin jäsen, samoin kuin naisten jalkapallon urheilun ylläpitäjänä/esimiehenä.

Ukaegbu vietti kaksi vuotta Boisen urheilullisen vaatimustenmukaisuuden johtajana määrittelemään yliopistoa, kun taas Cal Specify Fullerton (2010-11), American University (2008-10) sekä Florida Atlantic (2007-08) vaatimustenmukaisuustoimistoissa.

Koko uransa ajan Ukaegbu on toiminut erilaisissa institutionaalisissa, seminaarissa sekä kansallisissa komiteoissa sekä organisaatioissa, kuten NCAA: n kelpoisuuskeskuksen I Division I -oppilaitoksessa, Ulkopuolinen neuvoa -antava ryhmä, Kansallinen yleisurheilun noudattamisyhdistys (NAAC) uskoivat johtajaryhmää ja kansallista Yleisurheilun noudattamisen yhdistys (NAAC) -komitea, jossa hän toimi verkostoitumisen alakomitean puheenjohtajana. Hän edusti samoin NCAA Division I: n jäsenyyttä NCAA: n kelpoisuuskeskuksen varapuheenjohtajan selauksessa syksyllä 2016.

Ukaegbu ansaitsi B.A. Valtiotieteessä alaikäisen kanssa Arizonan yliopiston vuonna 2007 ja urheilun hallinnon maisterin St. Thomasin yliopistosta (Miami, Fla.) Vuonna 2008. Hän sekä hänen vaimonsa Katie, on kolme lasta, Devin, Rosie, samoin kuin Spencer.

Olemme kiinni Ukaegbuista ennen kuin hän aloitti WSU -tehtävän ja haki hänen oivalluksiaan.

Kysymys: Kuinka sait tauosi yleisurheilun hallinnosta?

Vastaus: Valmistuttuaan valtiotieteen kandidaatin tutkinnosta Arizonan yliopistosta suoritin maisterin tutkinnon St. Thomasin yliopistossa Miamissa, Floridassa. Tuolloin minulla oli onni työskennellä harjoittelijana Florida Atlantic Universityn vaatimustenmukaisuustoimistossa. Tuo yhden vuoden harjoittelupaikka valmisteli minua ensimmäiseen kokopäiväiseen vaatimustenmukaisuustehtäväni American Universityn vaatimustenmukaisuuden johtajana. Sitten jatkoin noudattamisasemien pitämistä Calissa Fullerton, Boise State, VCU ja TCU. Noin puolet vaatimustenmukaisuusurastani vietettiin TCU: ssa samoin kuin minulla onni toimia samoin urheilun ylläpitäjänä kolmessa urheilusohjelmassa, myös miesten koripallo -ohjelmassa.

K: Mitä taitoja sinun täytyy olla menestyvä vaatimustenmukaisuusammattilainen?

V: Jos olet onnistunut vaatimustenmukaisuusammattilainen, sinun pitäisi olla Olympique Marseille Paita tietoinen NCAA-säännöistä, tehokkaista, empattisista, ystävällisistä ja ammattilaisista. Lisäksi se auttaa olemaan paksunahkaisia, loistava kuuntelija, ongelmanratkaisu ja kommunikaattori.

K: Mikä oli suurin saavutuksesi vaatimustenmukaisuusammattilaisena?

V: Tärkein saavutukseni vaatimustenmukaisuusasiantuntijana oli vahvojen ja terveellisten yhteyksien rakentaminen valmentajien kanssa. Kehitin näitä yhteyksiä lähestymisellä ja näkyvällä, tarjoamalla huomattavia ohjeita koulutuksesta ja tyhjentämällä kaikki resurssit sekä valintoja yrittäessään löytää rehellisiä palveluita valmentajille. Nämä tekniikat antoivat minulle mahdollisuuden kehittää lukumäärää palvelemieni valmentajien kanssa.

K: Onko sinulla ACF Fiorentina Paita minkäänlaista pahoillani tekemästäsi työstä?

V: Minulla ei ole valitettavasti työtä, jonka tein koko 15-vuotisen vaatimustenmukaisuusurani aikana.

K: Mitä sinä monet, kun lähdet danull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.