Kuinka (ja miksi) urheilukomissiot voivat puhdistaa PED -väärinkäytön MMA: ssa

_________________________

Tämän viikon Kanadan asianajajayhdistyksen taisteluurheilulaki -konferenssissa kysyin UFC: n asianajaja Michael Merschiltä, onko Zuffalla suunnitelmia suorittaa säännöllisiä, satunnaisia, kilpailun ulkopuolella olevia testauksia heidän sopimuksensa taistelijoilleen. Lyhyesti sanottuna hänen vastauksensa ei ollut, mutta hänen vastauksensa yksityiskohdat antavat hyvän käsityksen siitä, että PED: n vastustajan käyttämisen aiheuttaman loukkaantumisen seurauksena oleva vaatimus Zuffan menetelmä on siirtää vastuun hallitusten sääntelijöille. Se on menetelmä, joka voi vain toimia, ja tästä syystä urheiluvaliokuntien on huolehdittava PED -testauskäytäntöjen päivittämisestä kohtuuhintaisiin standardeihin.

Mersch vastasi seuraavasti:

”UFC: llä on kaikkien taistelijoidensa suorituskyvyn parannustestauspolitiikka, kun he tulevat UFC: hen. Haluamme Inter Milan Paita epäilemättä aloittaa prosessin, jossa tiedämme kuka tahansa, joka tuomme organisaatioon, on puhdas. Siitä lähtien työskentelemme tietysti aina, johdonmukaisesti työskentelemme urheilukomissioiden kanssa, jotka vastaavat huumetestauksista sen yläpuolella ja sen ulkopuolella. Eri tasoilla testaa erilaisia urheiluvaliokuntia. Jotkut testaavat vain muutamia taistelijoita, jotka jotkut testaavat enemmän. On tiettyjä lainkäyttöalueita, joihin UFC itse säätelee, koska kaikkialla maailmassa ei ole urheiluvaliokuntia tai liittovaltioita, ja kun näin tapahtuu, testaamme jokaista taistelijaa. Joten kirjaimellisesti jokainen kortin hävittäjä, kun olemme vastuussa siitä, testataan. Joten ei ole epäilystäkään siitä, että olemme yrityksenä 100% huumetestauksen puolesta. Tuemme sitä.

Jälleen kerran meillä on joitain muita huolenaiheita sen ulkopuolella, vaikka suhteessa taistelijamme ovat itsenäisiä urakoitsijoita. Kun he ovat ilmoittautuneet taistelemaan tietyssä lainkäyttöalueella, meidän on noudatettava kyseisen lainkäyttövallan lakeja. Emme välttämättä ota itsellemme olettaa, että meidän on tehtävä enemmän. Päätämme näitä yksittäisiä palkkioita. ”

Lakimies David Goldstein lisää sitten

”Yksi asia, joka tulee esiin, ja luulen, että joku blogasi siitä äskettäin, kysymys Ped -pisteeseen menemisestä, jos suostut taisteluun kahden puhtaan urheilijan ja yhden, jonka saat selville, kun tosiasia on ollut kaikenlaista mehua Ja kaikenlaiset PED: t, viittaako se suostumuksensa taisteluun? Luulinko taistellut vahvinta, että henkilö voi olla, ja nyt taistelen kyseistä henkilöä XYZ: llä, olisiko Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita se ihanteellinen vaatia, jättää kanteen? Se on mielenkiintoinen kysymys ”

Se on kysymys, johon todennäköisesti osallistuu oikeudellisesti jossain vaiheessa.

Kun tuo aika tulee viimeaikaisia kommentteja UFC: n Lorenzo Fertitta -tapahtumasta, luo vielä vahvemman tapauksen komission vastuusta. Fertitta on ollut äänekäs, että UFC rahoittaisi urheilukomission pyrkimyksiä suorittaa satunnainen kilpailutestauksen ulkopuolella. Arvostaen, että tämä poistaa urheilullisen komission kyvyn piiloutua budjettirajoitusten taakse, tämä luo vielä suuremman tarpeen palkkioille harkita vakavasti kaikkien lisenssinhaltijoiden satunnaista kilpailutestejä.

Komissioiden kyky suorittaa kilpailutestaus riippuu lainkäyttöalueesta. Kaksi tulossa olevaa kysymystä ovat taistelun lisenssien ja lakisääteisten PED -testausvaltuuksien kesto.

Jotkut taistelijalisenssit ovat hyviä vain yhdelle ottelulle. Muut lainkäyttöalueet antavat heille asetetun aikataulun, tyypillisesti yhden vuoden. Eri lainkäyttöalueilla on myös erilaisia politiikkoja siitä, milloin PED -testit voivat tapahtua vain jonkin verran post -testien jälkeistä testausta, kun taas toiset voivat testata milloin tahansa lisenssikauden aikana.

Jos sääntelyviranomaiset ovat vakavia siivoamaan urheilua, lainkäyttövaltaa, jolla on vuoden mittainen lisensointi ja kilpailun testaamisen, on vietävä Fertitta hänen tarjoukseensa ja suoritettava satunnaiset, yksityiskohtaiset testit kaikille lisenssinhaltijoille. Nevada on yksi lainkäyttövalta, joka voi saavuttaa tämän, jos heillä on tahto tehdä niin.

NAC 467.012 (7) -sääntöjen mukaan Nevada -lisenssit ovat voimassa koko kalenterivuodelle, jolloin ne myönnetään. NAC 467.850 (5) sallii testauksen kilpailun ulkopuolelle seuraavasti: ”Aseetonta taistelijaa on toimitettava virtsa -analyysiin tai kemialliseen testiin, jos komissio tai komission edustaja kehottaa häntä tekemään niin.” Tämä kieli on laaja A sallii yksityiskohtaisen PED -testauksen.

Nevada tai muu vastaavan valtuuksien lainkäyttövalta olisi viisasta olla johtaja, ottaa UFC: n heidän rahoitustarjouksensa Schalke 04 Paita suhteen ja suorittaa yksityiskohtaiset PED -testit kaikille tällä hetkellä lisensoiduille taistelijoille. Tämä ei vain poista väärinkäytöksiä, vaan tuo koskemattomuuden urheilun rooliin urheilun turvallisina pitäjinä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Laittomat PED- ja tiedepohjaiset suspensiot Mmajanary 27. 2014in “Doping”
Maryland Athletic Commission hyödyntää Zuffa Ped Test Funding Tarjous 4, 2014in “Doping”
Paras tilaisuus PED -uudistuksiin Mmaoctober 9, 2013in “Doping”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.