Urheiluasianajaja Bradley U Presidentti Gary Roberts pyrkii hajottamaan kiistat median pääsyn

päivän kuluttua siitä, kun Bradley University (BU) on Nagoya Grampus Paita epämääräisesti kielletty Peoria Journal Star (PJS) Men’s Basketball Beat Writer Dave Reynolds osallistumisesta mediatapahtumaan Joukkueen tuleva NCAA -turnauksen esiintyminen, Bradley University ja sen presidentti – urheilulaki -kuvake Gary Roberts – yrittivät korjata väärät ja hajaantuneet asiat.

Tässä johti kiistoihin: Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita Pian voitettuaan Missouri Valley -konferenssin tittelin ensimmäistä kertaa 30 vuoden aikana ja ansaittu taattu tarjous NCAA -turnaukselle, Bradleyn päävalmentaja Brian Wardle ja hänen mediasuhteidensa henkilökunta kielsi Reynoldsin osallistumasta tapahtumaan muiden tiedotusvälineiden kanssa, joiden oli määrä juhlia saavutuksia ja kauden jälkeisiä odotuksia.

PJS: n tarinassa Bradley Media Relations -henkilö väitti kertovan Reynoldsille: “Et mainosta Bradley -tuotemerkkiä, ja pohjimmiltaan emme halua sinua täällä.” Päätös sijoitti toimittajat ympäri maata, jotka kirjoittivat siitä viipymättä.

Roberts ei ole vieras tiedotusvälineille. Lisäksi urheilulakipiireissä hänet tunnetaan “Davidin” asemasta sananlaskun taistelussaan “Goliath” kanssa. Vaikka hän on saattanut olla myöhässä äänensä asettamisessa asiaan, hänen asemansa lausunnossa näytti vakuuttavan, että ongelmaa ei koskaan syntyy enää:

”Lauantaina 16. maaliskuuta Crystal Palace FC Paita Peoria Journal Star -artikkeli, joka liittyy Bradleyn miesten koripallo -ohjelman vuorovaikutukseen Peoria Journal Star -kirjailijan Dave Reynoldsin kanssa, otti minut yllätyksenä. Tiesin, että Daven ja Coach Wardlen välillä oli ongelmia aiemmin, ja minusta tuntui, että nämä kysymykset oli ratkaistu.

”En tiedä varmasti, mitä Dave Reynoldsin ja miesten koripallo -ohjelman edustajien välillä tapahtui muuten kuin artikkelissa kerrotaan. En myöskään ole tietoinen ja epäselvä kaikista politiikoista, joita miesten koripallo -ohjelma on epävirallisesti sovellettu Daveen tai kenellekään muulle. Tutkin varmasti asiaa. Se mitä voin sanoa tällä hetkellä, on seuraava:

Henkilökohtaisesti ja Bradley University Institutionaalisesti en usko, että ketään mediassa tai minkään tiedotusvälineiden tehtävänä on mainostaa Bradleyn tuotemerkkiä. Tiedotusvälineiden tehtävänä on ilmoittaa uutiset ja tosiasiat totuudenmukaisella ja puolueettomalla tavalla ja toisinaan ilmaista mielipiteitä, jotka ovat perusteltuja ja perustuvat tarkkoihin tosiseikkoihin, kuten he tuntevat heidät.

Bradleyn yliopistossa ei varmasti ole muodollista politiikkaa, joka mahdollistaa minkään median jäsenen tai minkään tiedotusvälineiden pääsyn estämisen tai rajoittamisen. Jos niin on tapahtunut, se oli ristiriidassa Bradleyn yleisen asenteen kanssa tiedotusvälineisiin ja siihen, mitä pidän yliopiston implisiittisenä politiikkana.

Jatkossa kaikille Bradley-yliopiston työntekijöille ilmoitetaan, että Bradleyn politiikan on, että kaikkia tiedotusvälineiden jäseniä kohdellaan syrjimättömällä pohjalla tietojen ja ihmisten saatavuuden suhteen.

“Toivon, että tämä selventää Bradleyn yliopiston asemaa, jonka jotkut ovat kyseenalaistaneet.”

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.