Tutkimus – 24 tuntia kuivumisen jälkeen MMA -taistelijat ovat minimoineet urheilullinen tuotoksen

päivitys 9. lokakuuta 2017 – Verinen kyynärpään Iain Kidd puhuu alla olevasta tutkimuksesta, joka tekee hyvää työtä huomauttaakseen sen vahvuudet ja puutteet.

_______________________________________

On vaikeaa ahdistaa sääntelyviranomaisten järjetöntä, joka mahdollistaa nopean äärimmäisen painon leikkaukset sekoitetuissa taistelulajeissa ja muissa taistelevissa urheilulajeissa.

Lyhyesti sanottuna kaksi samanlaisen miehen tai naisen syvästi kuivaavat itsensä pienemmäksi samankaltaiseksi päiväksi ennen taistelua. He “tekevät painoa”, jotka voivat sitten palata takaisin alkuperäiseen samankokoonsa ja kilpailu tapahtuu. Tämän ajanjakson aikana ei ole riittävästi aikaa hydroida uudelleen riittävästi. Tämä käytäntö on johtanut lukuisiin vammoihin ja vähintäänkin kahteen dokumentoituun kuolemaan sekalaisissa taistelulajeissa.

Urheilijat, jotka eivät halua osallistua nopeaan leikkaukseen, tekevät niin edelleen, elleivät he ole mukavasti tekemisissä suuremman vastustajan kanssa.

Nopean painonleikkauksen seurauksista käytävään keskusteluun, äskettäinen tutkimus julkaistiin Journal of Strength and Conditioning Research -lehdessä, jossa todettiin, että jopa 24 tuntia nopean kuivumisen ja urheilijoiden suorituskyvyn jälkeen vaikuttaa.

Tutkimuksessa, jonka otsikko on toistopyrkimysten suorituskyky, minimoidaan 24 tuntia akuutin kuivumisen jälkeen sekoitetuissa taistelulajien urheilijoissa, tutkijoilla oli 14 MMA -urheilijaa käyttämällä erilaisia nopeaa äärimmäistä painon leikkaustekniikoita 5%: n kuivumisen indusoimiseksi. Kun dehydratoitu määritelty, urheilijat saivat hydraatin uudelleen. Tämän jälkeen fyysiset harjoitukset suoritettiin 3 tunnissa ja 24 tunnissa kuivuneesta tilasta. Kirjailijat havaitsivat, että urheilijat olivat minimoineet urheilullisen suorituskyvyn jopa 24 tuntia.

Koko abstrakti löytyy täältä ja lukee seuraavasti –

Tällä tutkimuksella pyrittiin selvittämään akuutin kuivumisen vaikutuksen fyysiseen suorituskykyyn ja fysiologiaan sekoitetussa taistelulajeissa (MMA). MMA-urheilijat (n = 14; ikä: 23 +/- 4 vuotta), valmistuneet satunnaistetussa vastapainotetussa ostamalla dehydraatioprotokolla, (DHY: 3 Watford FC Paita tunnin pyöräily 60 W 40: ssä [astetta] c 5-prosenttisesti kuivumisessa) tai termoneutraalissa Hallitse (25 [astetta] C: Cont) liikunta, jota seuraa ad libitum -neste/ruoan saanti. Suorituskyvyn testaus (toistuva kelkkasuhde, lääkkeen pallorintaheito ja pystysuuntainen Sanfrecce Hiroshima Paita hyppy) saatiin päätökseen 3 ja 24 tuntia intervention jälkeen, kun taas virtsan Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita ja verinäytteet kerättiin ennen, 20 min, 3 ja 24 tuntia intervention jälkeen. Kehon massa minimoitiin (4,8 +/- 0,8%) DHY: n jälkeen (P <0,001) ja pysyi alhaisemmaksi kuin jatkoa 3 ja 24 tunnissa (p = 0,003 ja p = 0,024, vastaavasti). Verrattuna keskimääräisiin kelkkalehden työntöaikoihin oli hitaampi 3 ja 24 tuntia DHY: n jälkeen (19 +/- 15%; P = 0,001; G = 1,229 ja 14 +/- 15%; p = 0,012; g = 0,671). Verrattuna CONT-käsin otteeseen oli heikompi 3 tuntia DHY: n jälkeen (53 +/- 8 ja 51 +/- 8 kg; p = 0,044, g = 0,243) ja lääkkeen pallorintaheiton etäisyydet olivat lyhyempi 24 tuntia DHY: n jälkeen (474 +/- 52 ja 449 +/- 44 cm; p = 0,016, g = 0,253). Pystysuorassa hyppyssä ei havaittu merkittäviä eroja (p = 0,467). Virtsa tietty painovoima oli korkeampi kuin 20 minuutin (p = 0,035) ja 24 h (p = 0,035) DHY: n jälkeen. Akuutti kuivuminen 4,8%: n kehon massa johtaa minimoituun fyysiseen suorituskykyyn 3 ja 24 tuntia seuraavan jälkeen. Varovaisuutta tarvitaan, kun urheilijat käyttävät kuivumista painonpudotukseen 24 tuntia ennen kilpailua. Mainos Jaa tämä: Viserrys Facebook Kuten tämä: Kuten lataaminen ... Liittyvä Tutkimustiedostot äärimmäisen painon leikkaamisen haitalliset vaikutukset Mmamay 11, 2019in "Turvallisuustutkimuksissa" Tutkimus havaitsee painonpudotuskäytäntöjä / nesteytystasoja MMA -urheilijoilla 13, 2016 "Turvallisuustutkimukset" Tutkimus - MMA -taistelijan nopeat leikkaukset, jotka liittyvät munuaisten Damageapriliin 21, 2021 "Turvallisuustutkimukset"

Leave a Reply

Your email address will not be published.