6 Menetelmää päästä takaisin raiteilleen, kun loma-aterioiden, juhlien ja huonon sään välinen ylenmääräinen

on helppoa syksyä terveellisestä elävästä vaunusta. Vaikka hiukan hemmottelee aina ja ei vieläkään tee tai rikkoisi sinua ruokavaliota, voit yleensä kertoa, kun olet mennyt hieman yli laidan.

Jos monopolisoit evästeet tai osut Eggnogiin hiukan kovasti, ei ole niin myöhäistä palata takaisin raiteilleen. Täällä on 6 asiaa, joihin keskitytään tähän viikkoon, joka auttaa sinua aloittamaan vuoden 2015 ihanteellisella jalalla:

1. Hydraatti!

Emme voi koskaan puhua vedestä tarpeeksi. Vaadit sitten hydraattia uudelleen yön jälkeen, samoin kuin samppanjaa, tai olet vain syönyt paljon natriumia, juomavesi auttaa sinua palaamaan upeaan lähtökohtaan. Sinun ei vaadita sitä, Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita yritä kuitenkin saada lasia herääessäsi, ennen jokaista ateriaa ja välipalaa, samoin kuin ennen nukkumaanmenoa.

2. Määritä tavoitteesi uudelleen

Jos aiot aloittaa uuden harjoitusohjelman tai valitset vain asiat takaisin hitaan kauden jälkeen, nyt on erinomainen aika tarkastella, mitkä ovat tavoitteesi ja palauttaa ne tarvittaessa. Viime vuonna puhuimme tarkalleen, kuinka pienempien tavoitteiden asettaminen voi olla paljon saavutettavissa, joten ehkä usko, missä haluat olla kolmen kuukauden kuluttua kuudesta ja aloittamisesta sieltä. samoin kuin Fitbit -tavoitteesi lasketaan myös! Voit asettaa painotavoitteen tai askelmaalit Fitbit -kojelaudan laattoista.

3. Varaa jääkaappi terveellisillä ruokia

Varastoi hedelmiä, vihanneksia, munia, papuja, samoin kuin muita terveellisiä ruokia, joita haluat minimoida kiusaus jatkaa hemmottelua. Sokerin leikkaaminen on paljon helpompaa, kun käsillä ei ole minkäänlaista sokeria himon sammuttamiseksi. Kokeile ja syö valoa muutaman päivän ajan myös hemmottelun jälkeen tai ainakin ensimmäisen päivän jälkeen, aloittaaksesi palautumisen.

4. Mene liikkumaan

Ehkä et ole sen hyväksi tänään, mutta palaa haluamasi harjoitusrutiiniin mahdollisimman nopeasti. On helppoa todeta ”huomenna”, joten älä anna sen tapahtua! Voit jopa aloittaa muutamalla harjoittelulla. Jos olet pitänyt tauon liikunnasta, et ehkä pysty ajamaan niin pitkälle tai nostamaan niin paljon kuin ennen, joten varmista, että olet varovainen löytäessäsi rajojasi ja työskentelet menetelmäsi takaisin mihin olit ennen Varmista, että et vahingoita itseäsi (mikä saattaa asettaa sinut takaisin vielä pidempään).

5. Saa riittävästi unta

Jos olisit yksi niistä ihmisistä, jotka pysyivät Puolan Jalkapallomaajoukkue Paita myöhään eilen illalla, ehkä tämä on yksinkertainen sinulle tänä iltana. Uni on kuitenkin tärkeä osa painonpudotusta, joten varmista, että saat paljon! Sekä kuka tietää, ehkä, jos pystyt kouluttamaan itsesi menemään nukkumaan aikaisemmin, voit päätyä siihen, että joku on jäänyt jalkakäytävälle kello 6.00.

6. Palkitse itsesi

Ehkä ei juhlinnan yönä, löydä kuitenkin pieniä menetelmiä palkitsemaan terveellisempää sinua pitämään itsesi motivoituneena. Olipa kyse uudesta harjoittelusta, loistavasta (mutta terveellisestä!) Ateriasta tai jopa vain hoitaessasi itsesi treenin jälkeiseen smoothie-palveluun, Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita löydä jotain, jota sinulla on ilo työskennellä.

Tartu vesipullosi ja mene! Sen lisäksi, että kerro meille: mitä saavutat uuden vuoden aikana?

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Et saa käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.