SRLA ilmoittaa Philadelphiassa

vuotuisessa konferenssissaan Sports and Recreation Law Association (SRLA) on ilmoittanut pääpuhujasta tulevan vuosittaisen konferenssinsa olevan Philadelphiassa 27. helmikuuta – 2. maaliskuuta.

Konferenssin pääjohtaja, joka on maailman suurin urheilulakiprofessorien kokoontuminen, on Andrew Brandt, kansallisesti tunnustettu ja erittäin taitava urheilujohtaja.

Brandt on Professor of Professy ja Mooradin urheilulain tutkinnan keskuksen toimitusjohtaja Villanova Law Schoolissa. Lakikoulun vastuunsa ohella Brandtista on tullut Ranskan Jalkapallomaajoukkue Paita luotettava neuvonantaja ja omaisuus Villanovan yleisurheiluosastolle. Brandt palvelee koulun ammattilaisurheiluneuvontapaneelissa ja neuvoo opiskelijoiden urheilua urheilun palveluksessa ja tarvittaessa neuvoa agenttien valinnassa. Brandt toimii myös yliopiston lasketussa yleisurheiluosaston suunnittelukomiteassa.

Georgetownin yliopiston lakikoulun valmistunut Brandt sai aloituksensa teollisuudessa Proserv, Inc. -yrityksessä, joka edustaa parhaita urheilijoita, kuten Michael Jordan, Patrick Ewing ja Boomer Esiason. Sitten hänestä tuli NFL: n maailmanliigan Eintracht Frankfurt Paita Barcelona Dragonsin toimitusjohtaja, joka esitteli amerikkalaisen jalkapallon Espanjaan. Maailman liigan keskeyttämisen jälkeen Brandt palasi Woolf Associatesin pelaajien edustamiseen, joka edustaa NFL -pelaajia, mukaan lukien Matt Hasselbeck, Adam Vinatieri ja Ricky Williams. Brandt lähti agenttipuolelta joukkueen puolelle, kun hänet nimitettiin Green Bay Packersin varapuheenjohtajaksi vuosina 1999-2008. Siellä hän neuvotteli kaikista pelaajasopimuksista, hallinnoi NFL: n palkkakaton ja hoiti kaikki jalkapallopalvelutoiminnot rakentaakseen joukkuetta, joka on jatkanut menestystä. Brandt kuuli myös Philadelphia Eaglesin sopimuksia vuosina 2009-2010.

Brandt puhuu lounaalla 28. helmikuuta. Koko esityslista, joka esittelee urheilulain ajankohtaisia kysymyksiä, voidaan tarkistaa täältä:

Ne, jotka haluavat ilmoittautua konferenssiin, voivat tehdä niin Stade Rennais FC Paita täällä:

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.