Pikku rinnat pomppii myös

Puhutaan tänään rinnasta, erityisesti pienistä rinnasta ja urheilurintaliivistä ja kaikista hauskoista asioista. Pitkäaikaisena juoksijana minulla on erittäin varmoja mieltymyksiä millaisia ​​juoksuvälineitä ja urheiluliivit mieluummin. Tiedän mitä pidän. Ja tiedän mitä en pidä (pomppimista).

Käytän yleensä kahta urheilu rintaliivistä, jotka olivat kerrostettuja päivittäiseen harjoitteluun ja joitain kilpailuja varten. Ne ovat edullisia ja tekevät työtä. Mutta kerrostaminen ei ole ihanteellista, varsinkin kun ei ole niin, että yritän kiinnittää kaksinkertaisen ds hei. Minun ei todellakaan tarvitse käyttää kahta, kun otetaan huomioon se, mitä minulla on meneillään tällä alueella.
Viimeisimmät videot

4 minuutin seisova ydinharjoittelu juoksijoille
Pysyvä ABS -harjoitus, jonka voit tehdä kotona. Ei laitteiden ydinharjoituksia, jotka voit tehdä seisomaan ennen juoksua tai sen jälkeen. Nopea opetusohjelma viidestä harjoituksesta liikkuu vahvan ytimen ja haastaa tasapainosi.

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 31 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 4
01:21

Elää
00:00
08:21
04:31

Minulla on Cruz Azul Paita niin seksikäs kysymys siitä, että minulla on melko suuri rinta- / kylkiluun tilanne ja pienet rinnat. Kutsun sitä isoksi luuiksi tai isoksi uroksiksi? Joka tapauksessa.

Tämä esittely on, että suuremmassa urheilurintaliivissä ei ole tarpeeksi tukea boob -alueella (se on löysä, koska suuri koko olettaa suuret rinnat). Ja pienempi kokoinen murskaa keuhkot ja sieluni, joten en voi hengittää, mikä on tavallaan ratkaisevan juoksemiseen ja muihin.

Kauan sitten sain mestariurheilurintaliivit ja tajusin, että se oli täydellinen. Se oli vain ihanteellinen sekoitus puristusta ja tukea pitää minut ja tyttöni hallinnassa. Mutta se ei myöskään tappanut rintaani. Puomi! rakastan sitä.

Säästän tuon urheilurintaliivit maratonin etäisyyskilpailuihin. Mutta jopa “säästämällä” se on vanha ja funky ja surullinen. Boo. b –

Lopulta hajotin tänään ja tein päätöksen, jonka minun on saatava muutama korvaus. Tiesin, että ne olivat kalliita (täydellinen paljastaminen Mestari lähetettiin minulle muutama vuosi sitten ensimmäinen, joten en maksanut siitä), mutta mielestäni se on tärkeä osa juoksuvälineitä!

Valitettavasti en usko, että he Costa Rican Jalkapallomaajoukkue Paita tekevät tästä erityisestä rintaliivistä enää!?! Katsoin Hanes/Champion -sivustolla, kaikkialla Amazonissa ja muutamissa muissa paikoissa.

Minulla on muutama vastaava urheilu rintaliivit, jotka on tallennettu verkkokauppakorissani, joka saattaa toimia yhtä hyvin tai paremmin. Mutta ne eivät ole täsmälleen samoja ristikkäisiä takaosaa / koukun läheistä tyyliä, Olympique Lyonnais Paita jota rakastin. Aion ostaa muutaman ja kertoa sinulle, miten se toimii (koska tässä vaiheessa olen varma, että olet todella investoinut boob -tilanteeseen).

Ei, ymmärrän, että et ole oikeasti sijoitettu, mutta saatat olla sijoitettu omiin rinnoihisi ja/tai jonkun toisen rinnoille, joita rakastat. Ja hienot urheilu rintaliivit ovat uskomattoman kalliita! En tajunnut, koska olen saanut heidät myynnissä Targetissa ja kerrostamalla niitä, mutta jotkut tänään näkemistäni olivat jopa 76,00 dollaria. Vakavasti.

Joten luulen pienen haun ja yritän tarkistaa. Ja mielestäni saatat ehkä tarjota joitain suosituksia, jos olet löytänyt unelmiesi urheilurintaliivit.

Joten nyt, kun olen riittävästi huomauttanut hankalat asiat kehostani, tunteen olevansa ilmainen soittamaan urheilurintarien ideoidesi / valitusten / satunnaisten ajatusten / muun kanssa…

Kysymys: Onko sinulla maailman paras urheilurintaliivin suositus? Kerrotko kaksi urheilurintaliivit?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Suosikkini kohtuuhintaiset ja houkuttelevat säärystimet ihanteelliset nyt

Suosikkini kohtuuhintaiset ja houkuttelevat säärystimet ihanteelliset nyt

Parhaat säärystimet käyrille, reidet ja peput. Improivat ja edulliset säärystimet juoksijoille. Lulu Dupe. Athleta Dupe.

puolimaratonin ja täydellisen maratonin koulutuksen tarvettapuolimaratonin ja täydellisen maratonin koulutuksen tarvetta

Parhaat juoksevat vaatteet ja varusteet puolimaratonille ja täysi maratonharjoittelu.

Kysymykset ja to -toukokuu 2 – Saanko lapseni juoksemaan? Kuinka pysyn motivoituneena syömään terveellistä …

Kysymykset ja to -toukokuu 2 – Saanko lapseni juoksemaan? Kuinka pysyn motivoituneena syömään terveellistä …

Hei! Miten menee? Minulla on uusi kysymys sinulta ja virtuaalisten juoksukavereiltasi! Nämä olivat hyviä Q

Kuinka palata takaisin huonosta kilpailusta podcast #82

Kuinka palata takaisin huonosta kilpailusta podcast #82

Parhaat ideat jalkojen hoitamiseksi. Kuinka palata huonosta kilpailusta tai juoksusta. puolimaraton, 10k, 5k ja maratoni Trainoi

Parhaat pääpäivän tarjoukset juoksijoille 2021

Parhaat pääpäivän tarjoukset juoksijoille 2021

Parhaat Prime Day -kaupat juoksijoille, jotka myyvät juoksukenkiä, juoksusvarusteita, kunto -seurantalaitteita ja paljon muuta. Luettelo juoksusta

Paras musta perjantai ja cyber maanantai myyntijuoksijoille

Paras musta perjantai ja cyber maanantai myyntijuoksijoille

Tässä on pyöreä parhaan mustan perjantai- ja cyber maanantai -myyntijuoksijoille. Nämä ovat joitain parhaista myyntihinnoista YO

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.