Ei kissani

Löysin kissan, joka ei ole minun, mutta näyttää Vegasin kaksoselta patiostamme tänään !!!

Kissani:
Viimeisimmät videoni

Ihana kumppanini Pysch Wardissa: Memoir – Kirjakatsaus
Ihana kumppanini Pysch Wardissa: Muistio
kirjoittanut Mark Lukach

Äänikirjakatsaus myydyimmistä muistelmista, joka julkaistiin 2017.

Onko se hyvä kuuntelu?
Jaan pikakatsauksen Audible -ohjelmasta saatavana olevasta kirjasta.

Amazonista:

Sydämen kiertävä, mutta toiveikas muistelma nuoresta avioliitosta, jonka mielisairaus määrittelee uudelleen ja vahvistaa rakkauden voiman.

Mark ja Giulian elämä yhdessä alkoivat sadun romanssina. He rakastuivat 18-vuotiaana, menivät naimisiin 24-vuotiaana ja aloittivat unelmaelämänsä San Franciscossa pian sen jälkeen. Mutta kun Giulia oli kaksikymmentäseitsemän, hän kärsi kauhistuttavan ja odottamattoman psykoottisen tauon, joka laski hänet psykologiseen osastoon melkein kuukauden ajan. Eräänä päivänä hän oli elinvoimainen ja hyvin säädetty; Seuraavaksi hän oli harhaanjohtava ja itsemurha, vakuuttunut siitä, että hänen rakkaansa eivät olleet turvallisia.

Kysymys:
Mitä kirjaa tai podcastia kuuntelet nyt ??

Mitä minun pitäisi kuunnella seuraavaksi?!

Linkit kirjaan ja muut arvostelut ovat RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 31 sekuntia

Seuraava
Kasvomaski -vinkit juoksemiseen ja ulkona kävelyyn
07:15

Elää
00:00
08:21
05:31

Ei kissani:

Tuo toinen kissa kiinnitti silmäni, kun Vegas nukkui viattomasti Benin tuolillaan. Tämä tilanne tekee hulluista vääristä kissan kissassa -kytkimestä A la Love Lucyn hullu antics!

Ben unohtaa lompakonsa ja matkapuhelimensa kotona ja lähetti minulle sähköpostia saadakseen heidät hänelle lounaan aikana. Päädyimme Bone Fish Grilliin, paikkaan, jonka olen halunnut kokeilla jonkin aikaa!

Täällä on vakavasti erinomainen !!! rakastan sitä. Istuimme ulkona, kunnes ruokamme oli räjäytetty ja päätti liikkua.

Ben sai simpukan chowderin aloittaakseen ja Real Sociedad Paita varastiin pureman. Se oli hyvä, mutta tämä ei ole keitto sää

Näkymä hänen hartiansa yli oli myös upea. Pylväät häiritsevät, mutta se on selkeä päivä ja näet suoraan vuorille.

Tilasin Southampton FC Paita Mahi Mahi Cajun -tyylin. Sen mukana tulee joko riisiä tai perunoita (niillä on myös ruskea riisi!), Mutta Ben kehotti minua hankkimaan bataattiperunat ja olen samaa mieltä siitä, että hän olisi suurin osa niistä. Hän jatkoi kaupan päättymistä ja sain nauttia muutamasta liioittelematta sitä

Kun otin hänet Bayern Munich Paita takaisin töihin, menin Walmartiin palauttamaan kameran, jonka sain äidilleni jouluksi (hän ​​sai toisen, jota hän haluaa). Se oli avaamattomia, käyttämättömiä, mutta he eivät ota sitä takaisin. He sanoivat, että olen ohittanut digitaalikameroiden 15 päivän palautusrajan. Tämä on totta, mutta tarjusin ottaa myyntihinta tai mitä he voisivat tehdä työskennellä kanssani ja he kieltäytyivät. Soitin asiakaspalveluun, selitin tilanteeni ja tarjotin ottaa alennetun summan takaisin kameraan, mutta he eivät myöskään voineet auttaa minua. Sanomattakin on selvää, että olen hyvin järkyttynyt enkä tee liiketoimintaa heidän kanssaan uudelleen.

Yritän myydä sen Craigslistissa… Boo.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.