Se, kuinka sokerin luopuminen sai minut rasvaa

muutama vuosi sitten, luopui sokerista uudenvuoden päätöslauselmani. Halusin laihtua ja tein päätöksen mennä kaikki ulos ja leikata kaikki sokeri ruokavaliostani. Luin jokaisen Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita ravitsemusmerkin. Sammutin jälkiruoan. Söin hedelmiä suklaan sijasta. En syönyt suosikki viljavieroa. Poistin kaikki makeiset elämästäni kokonaan. Vältin kastikkeita ja kastikkeita, joissa on paljon lisättyä sokeria. Olin pakkomielle.

Katsomalla sitä nyt se kuulostaa hieman surulliselta.

Mutta ajattelin, että kylmä Turkki oli tie. En tiedä mitä ajattelin, että pitkäaikainen suunnitelma oli, mutta tiesin, että minun piti menettää 20 kiloa ja tiesin, että sokerin syöminen auttaisi minua pääsemään tavoitepainooni.

Tein hienoa! Kun tarvitsin herkkua, löysin vaihtoehdon valkoiselle sokerille. Loin jälkiruoan ruuista, jotka olivat “kunnossa” (kuten minä). Olin ensimmäinen henkilö, jonka tiesin, että se todella pysyi kovan uudenvuoden päätöslauselmassa. Kukaan ei tartu heidän resoluutioonsa, eikö niin? No, minä olin.

Olin luopunut sokerista onnistuneesti! Mutta se ei ollut kaikki sujuva purjehdus.

Vaikka ruumiini ei todennäköisesti ollut niin riippuvainen sokerista kuin ennen, halusin sitä silti kuukausia myöhemmin. Kaipasin herkkuja. Kaipasin jälkiruokaa. Halusin pureman kakkua!

Pysyin vahvana ja yritin kovasti pitää kiinni resoluutiostani.

Se oli noin tämän vuodenaikana, jolloin asiat muuttuivat… sinä vuoden pääsiäisenä poikaystäväni äiti antoi minulle pääsiäisen korin, joka oli täynnä karkkeja ja herkkuja. Minulla oli illallinen hänen perheensä kanssa. Sitten hän pudotti minut kotona onnea.

Kaikki rajoitus- ja kieltäytymisen kuukaudet olivat rakentaneet, eikä minulla ollut tahdonvoimaa jäljellä. Kaikki kaatui, kun söin jokaisen karkkipalan yksin korissa huoneessani sinä yönä. Tein itseni sairas. En voinut lopettaa. ‘Kaikki tai ei mitään’ -asenne sokeriin vei minut tyhjästä kaikkiin asioihin yhdessä päivässä.

Pudoin kokonaan Leicester City Paita vaunusta ja löysin itseni Binge Cityssä, väestöstä 1.

Ugh. Olin niin pettynyt ja Olympique Lyonnais Paita vihainen itselleni epäonnistumisesta. Olin luopunut. En voinut enää kieltää itseäni. Jokaista pientä tippaa tahdonvoimastani oli käytetty viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Olen todella kuullut, että Willpower on rajoitettu resurssi ja sinulla on vain tietty määrä. Joten sinun ei pitäisi testata tahdonvoimaa, jos sinun ei tarvitse. Ja sinun on asetettava terveelliset tarkastukset ja tasapainot, jotka toimivat sinulle.

No, käytin kaikkea sinä vuonna, kun kieltäen itseni evästeitä kotona ja kakkua syntymäpäiväjuhlissa ja enemmän … Minusta tuntuu silti, että minulla ei ole niin vahvaa tahdonvoimaa kuin ennen. Menneisyyden laihduttamishistorian aikana luulen, että olen käyttänyt koko elämäni tarjontaani.

Minua muistutettiin tästä tänään, kun ostin pääsiäishoitoita perheelleni. Olisin voinut estää sen valtavan, pitkäaikaisen liiallisen, jos olisin tehnyt älykkäämpiä, paljon edullisempia valintoja. Kyse on maltillisuudesta. Kyse on oman kehosi, mielesi ja tarpeidesi tuntemisesta. kaikki ovat erilaisia. Kaikki tai ei mitään tekniikka voi johtaa sinut huonoon polkuun. Toki muille se voi olla ainoa asia, joka toimii (kuten alkoholin tapauksessa juomaongelmalla). Mutta antaa itsesi löytää tasapaino, joka toimii sinulle ja elämäsi, on ratkaisevan tärkeä pitkäaikaiselle terveydelle.

Tee sinä. aina.

Jos yrität parantaa, varmista, että se tulee rakkauden paikasta. Rakasta vartaloasi ja kohtele sitä ystävällisesti. Älä kiduta itseäsi ruoalla tai liikunnalla. Salli itsellesi herkkuja ja rakkautta ja hemmottelua ja tarpeeksi unta ja suosikkiruokiasi ja kaikkea muuta sinulle ratkaisevan tärkeää.

xoxoxo

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Kuinka lopettaa huono rutiini – 126

Kuinka lopettaa huono rutiini – 126

Temppu lopettaa syöminen, binge Eatitai muu huono tapa. Paras intuitiivinen syömisidea, joka auttaa sinua ojaamaan ruokavalion a

5 kysymystä itseltäsi, kun haluat lopettaa tai ohittaa harjoituksen

5 kysymystä itseltäsi, kun haluat lopettaa tai ohittaa harjoituksen

Kuinka tietää, onko sinun työnnettävä juoksusi vai otettava se helposti. 5 ideaa tietää, milloin tarvitset tauon juoksussa tai

Kysymykset ja vastaukset intuitiivisesta syömisestä ja bingingistä, ideoita kesäjuoksusta ja paljon muuta!

Kysymykset ja vastaukset intuitiivisesta syömisestä ja bingingistä, ideoita kesäjuoksusta ja paljon muuta!

Ruoan kunto -intuitiiviset syömiskysymykset ja vastaukset. Ideat kesäjuoksusta, mitä tehdä, jos olet masentunut ja

TA da -luettelo vuodelle 2018

TA da -luettelo vuodelle 2018

Hei!! Kun käärimme kuukauden (ja vuoden), halusin kestää minuutin rohkaistaksesi sinua luetteloimaan kaiken, mitä saavutat

Parhaat vakuutukset juoksijoille

Parhaat vakuutukset juoksijoille

Tässä on luettelo 51 positiivisesta vakuutuksesta juoksijoille. Huomautin nämä Instagramissa tänään, koska et ehkä ymmärrä

Lokakuun tavoitteet Suunnitelmavapaa tulostettava kuukausittainen tavoitteen asettaminen laskentataulukko

Lokakuun tavoitteet Suunnitelmavapaa tulostettava kuukausittainen tavoitteen asettaminen laskentataulukko

Kuukausittaiset tavoitteet juoksemiseen ja kuntoihin. Päätavoite, kuukausittainen tavoite ja pienet viikossa asetetut tavoitteet. Ilmaiset tulostettavat tavoitteet kuukausi PL

⚡ Shareaholicilla

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.