Bodybuilding Radio Show osuu Century Mark

PBW juhlii 100. jaksoa!

Kehonrakennusradio Show osuu vuosisadan merkkiin

Maanantai -iltana ”Pro Bodybuilding Weekly” ammattimaisen kehonrakennuksen radioääni juhlii 100. jaksoaan. Ohjelma, joka otti ensin ilmaan kesäkuussa 2005, merkitsee tilaisuutta esittämällä harvinaisen vierailun yhdellä kehonrakennuksen kanssa paljon juhlittuja mestareita, Sergio Oliva. Entinen herra Olympia -mestari, jota pidetään kehonrakennuksen suhteen paljon vaikeasti haastattelua, liittyy isännät Dan Solomoniin ja Bob Cicherilloon erityiseen ”100. painos” Bodybuilding Talk Radio -radiosta.

Olivan esiintyminen edustaa vielä yhtä virstanpylvästä suositulle näytölle, kuten Cicherillo selittää: ”Tämä on jännittävä show, koska Sergio on ainoa Olympia -mestari, joka ei ole vielä ilmestynyt PBW: hen. Meillä on ilo, että meillä on ollut harvinainen tilaisuus haastatella kaikkia 11 herra Olympian voittajaa. ”

Weider -julkaisujen kuuluisa perustaja Joe Weider sanoi: “Tiedän yhden tai kaksi edelläkävijänä levittämisessä kehonrakennuksen ja kuntoilun ja kehonrakennuksen viikoittaisen viikoittaisen viestin levittämisessä 2000 -luvun edelläkävijänä ottaessaan kyseisen viestin tämän viestin avulla. Uusi mediamuoto uudelle yleisölle. Onnittelen heitä heidän aloitteestaan ja vaikuttavasta menestyksestä. ”

Ohjelman ensimmäisestä esityksestä lähtien PBW on esittänyt kuohuviini -luettelon kehonrakennuksista. Arnold Schwarzeneggeristä, Lou Ferrignosta ja Reg Parkista, aina Lee Haneylle, Franco Columbulle ja hallitsevalle mestari Jay Cutlerille, näyttelyn suosio on tukenut monien kuuluisten kehonrakennusyhteisön jäsenten tuella. Lisäyksen jättimäinen Muscletech esittelee Kashima Antlers Paita ohjelma, joka nauttii useista tehokkaista myynninedistämiskumppanuuksista, mukaan lukien liitto Internet Powerhouse Bodybuilding.com -sovelluksen kanssa. “Suhde PBW: hen on ollut yrityksellemme erittäin menestyvä.” kuvaa Bodybuilding.com -perustaja Ryan DeLuca. ”Olemme nauttinut kuuntelijasta kasvaa vuosittain ja olemme iloisia tukemaan uuden sukupolven kehonrakennusvälineitä.”

Dan Solomonin kehittämä show on myös tehnyt tiivistä yhteistyötä kahden johtavan lehden otsikon kanssa kehonrakennusluokassa, Muscle & Fitness and Flex -lehdessä. Solomon kehitti näyttelyn pyrkiessään toimittamaan äänen urheiluun, jonka kerran määriteltiin vain kuvat ja muste. “Tunsin aina, että urheilijat ja fanit tarvitsivat epätoivoisesti uuden tavan seurata urheilua.” Salomon selittää. “Ennen radio -ohjelman käynnistämistä oli paljon kehonrakennusfaneja, jotka eivät olleet koskaan edes kuulleet suosikkikehonrakentajiensa ääniä.”

Vuonna 2007 ”Pro Bodybuilding Weekly” jatkoi kasvuaan käynnistämällä ”PBW Global Broadcast Network”. Olympique Marseille Paita Seurauksena on, että show voidaan nyt kuulla melkein kaikissa kehonrakennusteollisuudessa paljon suosituista verkkosivustoista. Vuonna 2008 näyttely esitteli laajennetun muodon, jonka korosti uusi segmentti, jossa on Japanin Jalkapallomaajoukkue Paita kehonrakennus sisäpiiriläinen Larry Pepe. Lisäksi vuonna 2008 IFBB: n ammattimainen kilpailuaikataulu sisältää avajaiset ”kehonrakennuksen viikoittaiset mestaruuskilpailut”.

Viritä maanantaina klo 20.00 ET, kun kehonrakennuskeskustelu radio vie ilmaan 100. kertaa. Lisätietoja ja toistoja saat osoitteesta www.bodybuildingradio.com.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.