NSU nimeä asianajajan apulaismainoksen yrityksen sekä rahoituksen/SWA: n

Northwestern Specify on nimittänyt Sydney Jonesin uudeksi varajäseneksi yritykselle sekä rahoitukselle sekä sen vanhempien naisten järjestelmänvalvojalle.

Jones koskee NSU: ta pian tulevalta Southland-seminaarin jäseneltä Texas A & M-Commerce -yritykseltä, jossa hän vietti viimeiset viisi kuukautta osaston vanhempana kumppanin urheilujohtajana yrityspalveluissa ja SWA: ssa.

Jonesin palkkaamiseen sovelletaan Louisiana -yliopiston Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita järjestelmän hallintoneuvoston, joka hallitsee Luoteis -yliopistoa.

“Ensinnäkin myös johtaminen ja työntekijät ylhäältä alaspäin tekevät tästä todella mielenkiintoisen joukkueen liittyä”, Jones sanoi. ”Kun (yleisurheilun johtaja) Kevin (Bostian) oli parin ensimmäisen kuukauden aikana, hän ajattelee eteenpäin ja keskittyy saamaan tehtäviä pintalinjan yli, mikä on edullista. Olen innoissani liittyä tähän joukkueeseen ja saada muutaman niistä isommista tavoitteista.

”Northwestern Specify on koko kannen laitos. Kaikki työntekijät työskentelevät vaikeasti sekä omistettu suuremmalle valokuvalle yleiselle osastolle. Se oli minulle todella houkuttelevaa. ”

Jones toimii luoteisosan päävalikoimana yleisurheilun lisäksi osaston SWA: n lisäksi.

“Sydney Jones on lyhyen ajan kuluessa tehnyt Cerezo Osaka Paita merkinnästä korkeakoulun yleisurheilun ylläpitäjäksi”, Bostian sanoi. ”Koko vuokrausprosessin ajan hän hämmästyi komiteamme olemassaolollaan ja komennolla odotamme. Joku Sydneyn taitojoukkojen ja ominaisuuksien lisääminen tekee osastostamme vahvemman. Hänen kykynsä yhdistää opiskelija-urheilijoitamme kokemuksiinsa yliopistourheilijana hyödyttää heitä heidän aikansa aikana täällä Luoteisvaltiossa. ”

Neljän Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita vuoden softball-kirjeentuottaja Nevadassa, Jones tuo lukemattomia ammatin kokemuksia Luoteisvaltiolle.

Jones oli hankintojen johtaja ja sopimusten johtaja Yhdysvaltain ilmavoimien akatemiassa ennen muuttoaan Texas A & M-Commerceen. Ilmavoimien ollessa Jonesilla oli valvonta hankinta, hankinta ja peli varmistavat perustamisensa aikana ja säilyttäen välttämättömät yhteydet sisätiloihin ja ulkopuolisiin osakkeenomistajiin. Hän näytti myös välttämättömiä toimintoja ilmavoimien urheilullisissa tiloissa, rakennusprojekteissa, politiikan analysoinnissa ja uudistuksissa.

Texas A & M-Commerce -tapahtumassa Jones oli olennainen osa vuorotiimiä lionien 1. heinäkuuta siirtämiseen Southland-konferenssiin.

Texas A & M-Commerce -tapahtumansa lisäksi Jones oli ulkopuolisten operaatioiden yleisurheilun apulaisjohtaja sekä kehitys/SWA Lincoln Memorial Universityssä Harrogatessa, Tennessee. LMU: ssa ollessaan Jones oli vastuussa varainhankintaaloitteiden perustamisesta ja toteuttamisesta, ja hänellä oli valvonta verotuksellisesta hallinnosta ja hankinnoista, auttoi vaatimustenmukaisuutta ja sillä oli urheilun valvontatoimintoja softballille, naisten lentopallolle sekä rantalentopallolle. Lisäksi Jones oli urheilunhallintaluokkien apulaisprofessori LMU -liiketoimintalaitoksessa.

Jones tuo myös kokemusta ala -liigan baseballin laillisesta valtakunnasta toiminnoilla, mukaan lukien sopimussopimus ja tulkinta pelaajien edustuksen lisäksi.

Nevadan perustutkintoa suorittaneena Jones toimi edustajana koulun opiskelija-urheilijan neuvoa-antavan neuvoston ansainnissa ansaitsemalla valtiotieteen ja taloustieteen tutkinnon vuonna 2015. Nevadassa internoituneena Nevadassa ja poliittisessa määriteltynä Jonesissa. Vaalitoimikunta.

Hän ansaitsi Juris -tutkinnon Thomas Jeffersonin lakiasiaintilaitoksesta, keskittyen urheiluun ja kotiviihdelakiin vuonna 2018. Jones oli urheilulainsäädäntö, joka kunnioitti urheilulainsäädäntöä vuonna 2017 ja voitti AM: n JUR -palkinto urheilulainsäädännöstä ja analytiikasta vuonna 2018.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.