MLS: n komissaari menee julkiseksi omistajien kantaa – ‘oikeudenmukainen ehdotus erittäin vaikealle tilanteelle ” – pysähtyneissä neuvotteluissa

Don Garber, Major League Soccer -komissaari, lähetti seuraavan kirjeen” MLS -faneille ”tänä aamuna, korostamalla Kolme neljäsosaa tieltä alaspäin, että omistajat tekivät “oikeudenmukaisen ehdotuksen erittäin vaikeasta tilanteesta”.

Kirje:

”Toivon, että Major League Soccer- ja Clubs -yhtiöiden kaikkien puolesta toivon, että haasteista huolimatta, että kaikki jatkavat vuonna 2021, sinulla ja perheissäsi olet onnellinen, turvallinen ja terveellinen alku vuodelle.

Columbus Crew SC: n voitolla MLS Cupissa hieman yli kuukausi sitten, päätimme merkittävimmän vuoden 25 vuodenajamme. Arvostan todella kaikkea mitä pelaajamme, henkilökuntamme, virkamiehet ja omistuksemme tekivät meidät läpi vuoden. Ja haluan kiittää kaikkia fanejamme jatkuvasta tuestasi klubissasi vaikeana kauden Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita aikana. Kaikesta, mitä saavutimme yhdessä, voimme ylpeänä sanoa, että 2020 ml: n kausi muistetaan ikuisesti.

Tänään käännämme sivun ja katsomme vuoden 2021 kaudelle Adidasin esittämällä MLS Superdraftilla, kun uusin laajennuskerho Austin FC tekee ensimmäisen kokonaisvalinnan. Austin FC: n ympärillä on uskomattomia energiaa, koska klubi on myynyt kausiliput ja debytoi TSG 1899 Hoffenheim Paita tänä keväänä maailmanluokan stadionilla, joka heijastaa heidän yhteisönsä henkeä. Avaamme myös kaksi uutta stadionia Ohiossa FC Cincinnatille ja Columbus Crew SC: lle.

Kaiken uuden jalkapallokauden käynnistämisen jännityksen kautta COVID-19-pandemia on edelleen erittäin paljon kanssamme ja tuo paljon epävarmuutta. Tiedän, että fanit menettivät voivansa osallistua otteluihin viime kaudella, ja on varmaa, että tämän vuoden osallistumiselle on merkittäviä rajoituksia. Toisin kuin muut täällä ja ulkomailla olevat liigat, meidät lyövät taloudellisesti kovemmin, kun fanimme eivät voi käydä peleissä.

Pandemian tuleminen voimakkaimmassa mahdollisessa asemassa vaatii edelleen kaikkien MLS: n toimimaan yhdessä. Viime vuonna pakotti meidät kaikki tekemään vaikeita päätöksiä ja kestämään uusia ja vaikeita haasteita. Meitä pakotettiin vähentämään henkilöstöämme liiga- ja klubitasolla sekä vähentämään palkkoja. Teimme merkittäviä budjettileikkauksia, jotta voimme rahoittaa keskeisiä aloitteita, kuten MLS, on takaisin turnaus ja jatkaa pelaajien maksamista 95% heidän palkastaan.

Pelaajamme kohtasivat myös uusia haasteita tarkistetulla aikataululla, joka sai heidät pois perheistään viikkojen ajan ja kestämään uusia pandemiaan liittyviä terveys- ja turvallisuusprotokollia.

Kun katsomme toista kovaa kauden tänä vuonna, tapasimme MLS Players Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita Associationin ja heidän pelaajansa edustajiensa tammikuun alussa puhuaksemme siitä, kuinka voimme käsitellä jatkuvia haasteita pandemian kanssa ja vaikutuksista MLS: ään toiseksi vuodeksi.

MLS-omistusryhmä esitti oikeudenmukaisen ehdotuksen erittäin vaikeasta tilanteesta, joka tarjoaa pelaajille 100% palkastaan tänä vuonna vastineeksi MLS-työehtosopimuksen kahden vuoden jatkamiseen. Olen ylpeä ratkaisusta, jonka omistusryhmämme on esittänyt. MLS: n omistusoikeus vie tänä vuonna pandemian riski- ja taloudelliset menetykset suojaamalla samalla liigamme pitkäaikaista vakautta tarjoamalla mahdollisuuden ansaita joitain tulevaisuuden taloudellisista menetyksistä.

Kuten sinäkin, olemme kaikki innokkaita aloittamaan vuoden 2021 kauden seuraavana maaliskuussa. Esittelimme ehdotuksemme MLSPA: lle kaksi viikkoa sitten ja odotamme vastausta saamista. Olemme valmiita tapaamaan MLSPA: n ja pelaajien kanssa lähipäivinä ja pääsemään sopimukseen, joka toimii kaikille lyhyen ja pitkäaikaisen hyödyn hyväksi.

Olemme vakuuttuneita siitä, että näistä haastavista ajoista lähtien MLS jatkuu ja nousee voimakkaammaksi kuin koskaan, ja kiitämme tuestasi. ”

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.