IMMAF ilmoittaa suorituskyvyn parantavan huumepolitiikan

Ei ole niin hyvin pidetty salaisuus, että suorituskyvyn parantavaa huumetestausta ei ole vain olemassa amatöörien sekoitettujen taistelulajien kilpailuissa. Vaikka dopingin käsittely eliitin ammattitasolla on tärkeää, on yhtä tärkeää rikkoa huijauskulttuurin lähtötasolla mahdollisesti haitallisen ongelman ratkaisemiseksi tarkoituksenmukaisesti.

Tätä varten kansainvälinen Qatarin Jalkapallomaajoukkue Paita sekoitettu taistelulajien liitto, elin, joka haluaa Tanskan Jalkapallomaajoukkue Paita tulla maailmanlaajuiseksi hallintoelimeksi urheilun kasvulle ja kehitykselle, on ilmoittanut dopinginvastaisen politiikansa vastaiseksi. Lyhyesti sanottuna Immaf on hyväksynyt WADA: n kielletyn luettelon ja alkaa panna tämän anti -doping -ohjelman täytäntöön toukokuussa 2015 niihin liittyville tapahtumille.

Nämä standardit ovat voimassa Amateur MMA: n vuoden 2015 IMMAF -maailmanmestaruuskilpailuissa, jotka on tarkoitus tapahtua heinäkuussa Las Vegasissa.

Kysyin, aikooko IMMAF Corinthians Paulista Paita todella seurata testausta ja ohjelman rahoitusta. He yhdessä Ison -Britannian IMMAF: n hallituksen jäsenen kanssa vastasivat seuraavasti:

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Amatööri MMA -urheilija luovutti 4 vuoden doping Banoctober 26, 2016in “Doping”
UFC 174 Huumetestitulokset 10. heinäkuuta 2014in “BC Athletic Commission”
UFC ilmoittaa aggressiivisesta dopingin vastaisesta politiikasta 4, 2015 “Doping”

Leave a Reply

Your email address will not be published.