Sininen esiliina -alennuskoodi – Gluteenin ilmainen yö ja lihaton maanantai

Minä tein toisen suuren viikon sinisen esiliinan aterian kanssa ja minulla on alennuskoodi, jotta voit nauttia myös illallisista! BONUS: Kun otetaan huomioon, että yritän syödä kasvissyöjä tässä kuussa, pyysin aterioihini punaista lihaa tai sianlihaa. Päädyin pesukartaariseen ruokia (joka on mielestäni myös gluteeniton) ja kasvissyöjä. Täydellinen!

Keitin ensin meksikolaisen katkarapujen paistettua riisiä ottaen huomioon, että halusin valmistaa katkarapuja, kun se oli vielä vasta toimitettu.
Viimeisimmät videot

5 minuutin juoksu lämmitä a
Nopea lämmitä juoksijoille. 5 minuutin juokseminen lämpenee ennen juoksua. Kuinka valmistautua juoksemaan. ideoita mitä tehdä ennen kuin juokset

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 34 sekuntia

Seuraava
Oppiminen huonosta juoksusta
03:48

Elää
00:00
08:21
05:34

Tämä valmistelu oli melko helppoa ottaen huomioon, että sinun ei todellakaan tarvitse “hälventää” riisin kanssa. Aloitin sen ja keskittyin sitten vihanneksien leikkaamiseen. Avokado oli suosikkini (aina on) ja se oli täysin kypsä. Rakkaus.

En henkilökohtaisesti kutsuisi tätä ruokaa “paistettua riisiä”, koska minulle paistetun riisin on oltava muna säröillä. Mutta kutsun sitä varmasti espanjalaiseksi riisiksi. Tämä on hyvin samanlainen kuin kuinka äitini kokkii espanjalaista riisiä – mutta fancier!

Pro -vinkki: Kun keität meksikolaista ruokaa, varmista, että sinulla on margarita lähellä. Se on ainoa tapa, jolla se on aito. #Science

Ehkä odota vain, kunnes olet valmis leikkaamaan siemailemaan …

Meksikolainen katkarapu paistettua riisireseptiä tuli uskomattoman nopeasti. Olin todella ilo tästä. (Huomaa: Aterian tärkeimmät ainesosat vaikuttavat gluteenittomilta, mutta en tiedä mitä mausteseoksessa oli, joten en voi olla varma, että se oli G-vapaa. Alla oleva pastaruoka ei ehdottomasti ollut gluteenitonta.)

Bonus: Arvostin todella, että tämä ateria tehtiin ruskealla Montpellier HSC Paita riisillä. Sininen esiliina käyttää reseptisivulla paljon kasvissyöjiä ja terveellisiä näköisiä vaihtoehtoja.

Sivuhuomautus: Jälkiruoka oli tämä iso olen hieno suklaakakku, jonka Ben sai kaiken minulle! Luulen, että joku yrittää saada rakkauteni ja tietää tarkalleen hinnan

Jaoin kappaleen, mutta väitin ​​kaiken tumman suklaan päälle itselleni.

Toinen ateria oli Spring Strozzapreti -pasta. Tämä oli kasvissyöjä, jonka tein ”lihaton maanantai”. Minulla ei ole koskaan ennen ollut Strozzapreti -pastaa, se ei ole pastamuoto, jota olen edes nähnyt kaupassa, mutta rakastin sitä.

Valmistan kastikkeita tyhjästä, mutta rakastan kuinka sininen esiliina opetti minulle, kuinka tehdä perusvoidekastike tällä astialla. Ne antavat sinulle kaikki ainesosat ja vaiheet ostoissa ja ennen kuin tiedät sen “puomi!” Tein juuri hienon pastakastikkeen yksin.

Yksi suosikkiasioistani sinisestä esiliinasta on, että jotkut reseptit Leicester City Paita antavat sinulle ruoanlaiton 101 oppitunnin erityyppisissä keittiöissä. En tunne uskomattoman italialaista ruoanlaittoa, joten arvostin kermakastikkeen oppimista. Siellä on kaikki Jambalayasta Lamb Gyrosiin Moo Shu -vihanneksiin heidän reseptisivulla! rakastan sitä.

Haluatko sekuntia? Katso viimeiset siniset esiliinan illalliset, joissa on kaksi erilaista ateriaa.

Sininen esiliina alennus

Ensimmäiset 50 RER -lukijaa, jotka kirjautuvat, saavat kaksi ilmaista ateriaa! Napsauta vain tätä aloittaaksesi. <-- Nauti! Kysymys: Mitä sinulla Palmeiras Paita oli viime yönä jälkiruoka? Mitä sinulla oli illalliselle?

Vastuuvapauslauseke: Tätä viestiä tukee sininen esiliina. Kaikki mielipiteet ovat omat. Sininen esiliina ei sanonut, että nämä ateriat olivat kasvissyöjiä tai gluteenittomia, se on mielestäni ainesosista.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.