3 Menetelmää viljelyyn

Kun joku kestää paljon vaikeuksia, mutta onnistuu saavuttamaan suositun tavoitteen pitkällä tähtäimellä, sanotaan, että hänellä Gremio Paita on rakeinen. Ihmisillä, joilla on tämä korkea laatu, on vankka työperiaatteet ja löytää menetelmä pysyä inspiraationa menestymiseen, kunnes heillä voi olla minkä tahansa tyyppisiä määriä tai taitoja tai älykkyyttä.

Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että karkeat ihmiset ovat paljon todennäköisemmin valmistuneet lukiosta, erikoistuneista asevoimien kokonaiskoulutuksesta, pitävät tehtäviään ja pysyvät naimisissa, koska he ovat taipuvaisia jatkamaan näyttämistä sen sijaan, että lopettaisi. Muut tutkimukset ovat osoittaneet, että karkeat eliittiurheilijat ovat itse motivoituneita ja työskentelevät kohti tavoitteitaan johdonmukaisesti-jopa silloin, kun he kokevat takaiskuja-samoin kuin he ovat paljon todennäköisemmin inspiroituneita kuin heidän epäonnistumisensa lannistaminen.

Ihmiset, joilla on grit online-elämä, ikään kuin se olisi maraton, ei sprintti, silmissä kaukaisella palkinnolla ja kyvyllä löytää virheistään. Sen lisäksi, että vaikka jotkut ihmiset syntyvät Grit, se voidaan oppia, asiantuntijoiden mukaan. Vaalimalla rakeutta, sinulla voi olla paljon enemmän menestystä muodostuessaan, työskentelemällä kohti ylennystä, löytämällä tarkalleen kuinka soittaa kitaraa tai saavuttaa vielä yhden tavoitteen, josta olet intohimoinen.

“Tämä kyky jatkaa näyttää olevan sekä hahmoominaisuus, joka liittyy erittäin huolellisesti tunnollisuuteen että samaan aikaan on myös joukko menetelmiä, joita näyttää voivan opettaa”, toteaa PhD, apulaisprofessori Jon Jachimowicz, apulaisprofessori Jon Jachimowicz Palvelun hallinnosta Harvard Service Schoolissa.

Nämä rutiinit voivat auttaa sinua viljelemään hiekkaa:

Löydä intohimosi

Gritiä ei määritellä pelkästään pysyvyys; Sinun on myös oltava intohimoinen tavoitteeseen, jonka yrität saavuttaa ostaessasi menestyäksesi, tutkimuksen mukaan. “Jos jatkat, mutta sinulla ei todellakaan ole syytä, taustalla oleva” miksi “, se alkaa tulla todella haastavaksi”, toteaa tutkimuksen kirjoittaja Jachimowicz. “Siellä on tämä Nietzschen todella loistava lainaus:” Se, jolla Gamba Osaka Paita on miksi kestää melkein kaikenlaisia miten “, ja innostus sopii siihen todella hyvin. . . Uskon ehdottomasti, että päättäväisyyden menestymiseksi tarvitaan innostusta, samoin kuin molemmat elementit ovat välttämättömiä. ”

Ennen kuin asetat nähtävyydet tavoitteeseen, tarkista itsesi kanssa varmistaaksesi, että olet intohimoinen riittävän seuraamaan läpi.

Ponnista

Karkeat ihmiset inspiroivat itseään työskentelemään kohti mieluummin tavoitetta. He voivat mennä kauemmas joka kerta, kun he juoksevat. He voivat kieltää itsensä lopettamasta, kun he ovat väsyneitä. He voivat hyödyntää inspiroivia mantroja kestämään kovia hetkiä. ”Ei ole niin, että he olisivat ylimääräisiä olentoja, jotka ovat geneettisesti erilaisia kuin kukaan muu; Heillä on kyky jatkaa hiukan pidempään ”, toteaa Caroline Adams Miller, Get Get Grit: todistepohjainen tekniikka intohimon, päättäväisyyden ja tarkoituksen viljelyyn. ”Et voi edes kuvata innovatiivisia menetelmiä, joita ihmiset keksivät inspiroimaan ja vaikuttamaan itseään jatkamaan, kun he haluavat lopettaa. Sekä se erottaa ihmiset, jotka ovat suuria ihmisistä, jotka Sevilla FC Paita ovat todella eliittiä ja rakeisia. ”

Seuraa tavoitteidesi kanssa ja pyrkii ylittämään ne. Jos aiot kävellä puoli tuntia, älä lopeta 25 minuutin kuluttua – ja ajattele mennä ylimääräiseksi useita minuutteja. “Se on juuri tyyppinen asia, jonka rakeiset ihmiset tekevät”, Miller sanoo. “He ylöspäin itsensä on nähdä, mihin he kykenevät.”

Valitse huolellisesti

Ennen kuin omistat tavoitteen, varmista, että se on aikaasi ja huomion arvoista. ”Amerikkalaisessa kulttuurissa uskomme usein, että sinnikkäästi niin suuria kuin sinänsä, tyyppiä esittelemme tarkalleen kuinka vaikeaa työskentelemme, tarkalleen kuinka paljon tunteja laitamme, tarkalleen kuinka paljon pidämme jotain , vaikka se on haastavaa ”, Jachimowicz sanoo. ”Mutta [meidän pitäisi] todella vaikeuksia ja kysyä itseltämme:” Onko tämä todella välttämätöntä? Miksi teen tämän? Mikä on tämän kaiken hyöty tämän tekemisestä? Sen lisäksi, missä määrin tämä merkitsee sitä, mistä välitän pitkäaikaisista tavoitteistani? ”

Itsereflektion on autettava sinua selvittämään, kannattaako tavoite pyrkimyksen syytä, etenkin kun se ei ole hienoimpia etujesi-esimerkiksi jos toivot juoksevan maratonia, sinulla on kuitenkin jalkaongelmia, jotka tekevät siitä Vaikea sinulle jopa ajaa 5K. “Todella tärkeä osa jatkuvaa ei ole vain kiinni siitä, mutta myös ymmärrystä siitä, milloin päästää irti”, Jachimowicz sanoo.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei tarkoiteta lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Et saa käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkasta aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, muuttamalla untapoja, tAking -lisäravinteet tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittaminen.

Lisa -kentät

Lisa Fields on kokopäiväinen freelance-kirjailija, joka keskittyy terveyteen, ravitsemukseen, kuntoon, uneen ja psykologiaan. Hänen työnsä on julkaistu Reader’s Digest, WebMD, Great Housekeeping, kotitalousympyrä, naisten terveys, muoto, itse ja muut julkaisut. Hän asuu Etelä -Jerseyssä Philadelphian ulkopuolella. Tutustu paljon lisää LISA: sta osoitteessa kirjoitusbylisafields.com.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.