Hallituksen laiminlyönti asettaa Nova Scotian “ei hyvässä asemassa” Boxing Commions

kanssa, kuten CBC: n Jon Tattrie on ilmoittanut, Nova Scotiassa ei tällä hetkellä voida pitää ammattimaisia nyrkkeily- tai MMA -tapahtumia. Miksi? Koska hallitus ei ole nimittänyt (tai nimittänyt uudelleen) Newcastle United Paita New Nova Scotian nyrkkeilyviranomaisten komission jäseniä sen jälkeen, kun nykyiset näyttelijäjäsenet päättyivät kesäkuussa 2017. Tämän seurauksena maakunta ei ollut “hyvässä asemassa/ei aktiivinen” nyrkkeilyyhdistyksen kanssa Komissiot ja taistelevat urheilulajit.

Tattrie raportoi, että hallitus aikoo korjata tämän viranomaisen viimeisellä puheenjohtajalla, joka totesi, että “” tänä vuonna tapahtui [maakunnan] vaalit keskeyttivät kaikki eri nimitykset. Heidän odotetaan tapaavan seuraavan viikon aikana ”

Kun komissio on varmuuskopioitu, ja taisteluurheilu pysyy hieman laillisena sotkuna Nova Scotiassa. Heidän lait edeltävät viimeaikaisia rikoslain muutoksia maakunnan kanssa, joka perustuu sääntelyjärjestelmään, Eintracht Frankfurt Paita joka yrittää kenkäparnin kaikki taistelevat urheilutapahtumat nyrkkeilyn sateenvarjolla.

Lainkäyttöalueella syntyneiden järjettömyyden joukossa

Soittamalla miekka-kaltevuusmuoto nyrkkeilyä.

Sallitaan taistelijoiden voittaa Grans -ampumalla

Hävittäjän palkkasuojauksen jättäminen huomiotta

Huomaa heidän todelliset säännöt suurten promoottorien vuoksi

Yllä oleva on ei-tyhjentävä luettelo alueista, Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita jotka voisivat käyttää uudistusta Nova Scotiassa. Tämä viimeisin raukeaminen osoittaa kuitenkin, että taistelevan urheilun sääntely on todennäköisesti vähän enemmän kuin jälkikäteen maakunnalle.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

MMA: n laillinen erittely Nova Scotiassa (ja miksi miekkataistelu on nyrkkeily NS: ssä!) 26. heinäkuuta 2013 “Amatööri MMA Law”
Nova Scotian ongelmat … 19. helmikuuta 2014 “Amatööri MMA Law”
“Kotisen lisensointi” -vaatimukset ja MMA Fighter Mobility RightsAugust 27, 2013in “Ontarion yleisurheilun komissaari”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.