Hiilihydraattipakkaus ja tiiviin puhelun

löysin satunnaisesti baggie, joka oli täynnä blubeja laukustani tänään. Sekunnin ajan olin innokas siitä, että he olivat yhtä myös syömässä. Voi ei! Se oli läheinen puhelu, mutta he olivat kuitenkin hienoja kuin söin heidät.

Söin myös viimeisen kirsikoista, jotka valitsimme eilen illalla Arizonan menetelmällä. Kysyin Beniltä tarkalleen, kuinka paljon kirsikoita hän uskoi olevan palveluksessa. Hän sanoi: ”20?”. Se on 21! Se oli läheinen puhelu Ben
Viimeisimmät videot

Maratonin koulutuspäivä 5
Marathon Training Running -blogi – Run Eat toistaa. Harjoittelusuunnitelma päivä 5.

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 34 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 4
01:21

Elää
00:00
08:21
04:34

Lounaan jälkeen halusimme tehdä jotain alhaisen tärkeän ja teimme päätöksen nähdä elokuvan. Ainoa asia, joka pelaa aikakehyksessämme, oli joko Megamind- tai Bit Fockers. Se ei ollut läheinen puhelu – näimme fockerit.

Suurimman osan ajasta kyllästyn elokuviin ja haluan niiden olevan ohi. Sitä ei tapahtunut tämän kanssa, joten se on hieno asia. Jos en napauta jalkaa, jotta elokuva on ohi, se on hieno arvostelu.

Nyt syystä juoksin = urheilullisen saavutushydraatin kuormituksen tunne!

Lupaan kokeilun ja todellisen hiilihydraatin pakkaustekniikan kautta = thaimaalaista ruokaa (tai kiinaa) tonnia riisiä ja soijakastiketta. Tänään ei ollut erilainen. Onneksi löysimme suuren thaimaalaisen sijainnin tyydyttääkseen nämä tarpeet.

Suurin osa Phoenixin keskustasta oli kuollut tänä iltana, mutta tämä sijainti oli vilkasta. Otan sen suurena merkkinä!

Ostin mausteisen munakoison tofulla. Outo asia on, että tässä ruoassa oli tuskin minkäänlaista munakoisoa!

Siitä huolimatta se oli silti herkullista! piti siitä.

Ben samoin kuin jaoin ateriani samoin kuin hänen humalassa nuudelit. Nämä molemmat olivat uskomattoman maukkaita, hyvin maustettuja ja ihanteellista maustetta.

Tulen hiilihydraatteihin! Anna Anna.

Ymmärrän, ettet usko minua, mutta Ben oli ehdottomasti jälkiruoka tänä iltana. En ymmärrä, mikä on päässyt tähän kaveriin, mutta hänellä on viime aikoina merkittävä upea hammas. En aio koskaan hylätä suklaakakkua, mutta annan hänen hallita tätä, koska en halunnut Feyenoord Paita olla huomenna vatsan ongelmia.

Nyt kun vatsani on täynnä, on aika valmistautua kilpailuun! Ahhh! Aina kun osoitan kilpailua Bayer 04 Leverkusen Paita varten, se näyttää hyvältä idealta, sitten 2 tai 3 kuukautta myöhemmin pidän: “Mihin sain itseni?!?!”

Ehdotan, että asetat kaikki vaatteesi illalla ennen kilpailua, kiinnittämällä ruokalappu tee -paitaan ja asettamalla kenkätunnisteesi. Kun menin tekemään tätä, tajusin, että puuttuin turvatapit! Voi ei!

Onneksi soitimme vastaanottoon samoin kuin he lähettivät neljä turvatappia. Jumala siunatkoon heitä. Minulla oli melkein sydänkohtaus. Dilemma välitti.

Mutta sitten törmäsin vielä yhteen pieneen dilemmaan, kun tajusin, etten tuonut minkäänlaista kosmetiikan poistoainetta. Käytän vedenkestävää ripsiväriä varmistaakseni, että tavarat eivät tule pois ilman taistelua. Toinen dilemma vältettiin, kun löysin vaselineen laukustani. Minun täytyi vain levittää se ja jättää se muutamaksi minuutiksi ennen kuin yritin pesua se pois (mikä ei ole helppoa).

Sillä välin näytin kuin pesukarhu. Jos ymmärsin, minkä melun pesukarun aiheutti, tekisin siitä ihanteellisen nyt. (Aseta pesukarun äänet tähän)

Hyvää yötä!

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

10 hienointa kuvaa Bostonin maratonin viikonloppupäivästä 1

10 hienointa kuvaa Bostonin maratonin viikonloppupäivästä 1

Bostonin maratoni viikonloppu. Hauskaa Boston Marathon Exposta, Ruoka, pintalinja, juokse sekä hotelli. BAA 5K -kilpailu ja tapaaminenPakkaaminen Run Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend -viikonloppuun

Pakkaaminen Run Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend -viikonloppuun

Pakkaaminen Run Disney White -viini- ja ruokailupaikkamaratonikilpailun viikonloppuna. Mitä pakkaan juoksemaan 13,1 mailin kilpailua

Matka Jane -arviointi juoksijoille

Matka Jane -arviointi juoksijoille

Travel Jane -arvio juoksijoille. Yritin sitä samoin kuin jaan vinkkejä! Helppo käyttää kertakäyttöisiä kannettavia pisuaarilaukkuja. Kylpyamme

Summertime Running Song …

Summertime Running Song …

Summertime juokseva viritys Summertime Lovin -sarjalle elokuvan rasvasta. Hauska sävel, joka on omistettu kesäajan juoksemiseen sekä Budd

Juoksu Marco Island Florida 2021

Juoksu Marco Island Florida 2021

Missä juoksua Marco Island Floridassa. Juoksu ideoita FC Utrecht Paita matkustamiseen sekä kesäaikana rantamatkoja varten. Florida Run -blogi ja

Las Vegas -ruoka sekä Pariisin hotellikuvat Half Marathon Weekend -tapahtumasta

Las Vegas -ruoka sekä Pariisin hotellikuvat Half Marathon Weekend -tapahtumasta

Rnr Las Vegasin puolimaratonin matkavinkit. Mitä syödä Pariisin kasino -hotellikuvia sekä parasta ruokaa sekä cocktaileja. nopea tr

⚡ Shareaholicilla

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.